2012. június 10-én, vasárnap a Budapest Sportiroda (BSI) és a Jogi Fórum (www.jogiforum.hu) külön versenyre hívja a jogásztársadalom képviselőiből álló 3 fős csapatokat, meghirdetve számukra a Jogi Fórum Kupát.

A Budapest Sportiroda (BSI) hosszú évek óta értékeli futóeseményein a „Fut a cég” kategóriában a céges csapatokat. Idén, a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó újdonságaként, a Jogi Fórum szakmai partnerségével lehetőséget teremt a jogász társadalom képviselőinek arra, hogy a hétköznapokon megszokott fórumok mellett most egy különleges „terepen” is találkozzanak egymással, összemérve erejüket, kitartásukat, gyorsaságukat.

Az esemény különleges helyszínét a Kossuth téren, a Parlament előtt lévő rajt és cél adja.

A Jogi Fórum Kupa 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít! Férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok, a vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

A 3 fős csapatból minimum 2 főnek jogi végzettségűnek kell lennie!

A Jogi Fórum Kupán az I-III. helyezett férfi és női csapatot serleggel díjazzuk. Minden futó megkapja az esemény egyedi emblémázott pólóját, valamint a célban befutó csomaggal várjuk a teljesítőket.

Hogy mi vár a résztvevőkre?

A futótársadalom rendkívül sokszínű: alkalmanként, vagy rendszeresen sok tízezer férfi és nő fut életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül Magyarországon. Ennek is köszönhetően tavaly, a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón – Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén – 1150 csapat indult!

A klubokból, egyesületekből, baráti társaságokból, munkahelyi közösségekből verbuválódott csapatok leginkább azért jöttek el, hogy együtt hódolhassanak közös hobbijuknak ezen a rendkívül vidám hangulatú eseményen. A „barátság versenyén” kis és nagy csatákat, várakozásteli pillanatokat, az egymásért küzdés megannyi felemelő mozzanatát élhették át a csapatok és a szép számú közönség egyaránt.

Érdemes csapattársakat keresni, és együtt futni a közös sikerért!

A Jogi Fórum Kupa részletes kiírása→

Bővebb információ az eseményről→