2017 januárjától Hennelné dr. Komor Ildikó látja el a Sár és Társai irodavezető ügyvédi feladatait. Ildikó 2000-ben csatlakozott az ügyvédi irodához, 2003-tól partneri pozíciót töltött be.

Kiemelt szakterülete az iparjogvédelmi témájú komplex polgári peres eljárásokban való jogi képviselet ellátása. Tagja többek között a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesületnek és a Magyar Védjegy Egyesületnek. Rendszeresen szerepel a médiában, legutóbb az Adidas Magyarország elleni szabadalmi per során találkozhattunk a nevével.

„A kinevezés örömével több munka és felelősség is jár, de szeretnénk folytatni a tavaly megkezdett utunkat, mely során létszámban és minőségben is bővült irodánk szakértői állománya, és tudatosan odafigyelünk mind a nemzetközi, mind a hazai szellemi alkotások jogát érintő legújabb piaci trendekre. Célunk továbbra is a folyamatos fejlesztés tudományos-szakmai téren egyaránt, melynek része a Szegedi Egyetem jogi karával kötött oktatói megállapodásunk is.” – mondta el Hennelné dr. Komor Ildikó.