Jótékonysági koncertet ad április 19-én a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának MuzsikáLAW csoportja. A bevételt a Szemem Fénye Alapítvány által fenntartott pécsi Dóri Ház javára ajánlották fel, gyermekhospice szolgáltatásokat támogatva az összeggel.

A jótékonysági hangverseny a Pécsi Tudományegyetem Dr. Halasy-Nagy József Aulájában (Pécs, Rákóczi út 80.) lesz megtartva, 18 órai kezdettel.

A koncert hallgatói kezdeményezésre valósul meg, a MuzsikáLAW csoport tagjai lépnek fel. A csoport a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának énekelni és zenélni kedvelő oktatóiból, munkatársaiból, jelenlegi és egykori hallgatóiból áll. Az esten mindenki találhat kedvére való muzsikát. Elhangzanak könnyű- és filmzenei slágerek, musical részletek és lesz komolyzenei produkció is.

A szervezők a bevételt a Szemem Fénye Alapítvány által fenntartott pécsi Dóri Ház javára ajánlották fel. A gyermekhospice ház szolgáltatásait 0–24 éves kor közötti, krónikus vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, fiatal felnőttek és családjaik vehetik igénybe.

A koncertre a belépés díjtalan, de a látogatókat arra kérik a szervezők, hogy személyenként legalább 500 Ft adománnyal támogassák a Dóri Házat. Adományaikat a terem bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába dobhatják majd be.

Az est ötletgazdája és fő szervezője Ázsóth Szilvia, aki maga is fellép majd az eseményen. Mint mondta, reméli, hogy üzenetük eljut a segíteni vágyó emberekhez, így eredményes lesz a koncert, közös erővel sikerül egy jó ügyet támogatni.