Február elejétől Kertész Márton veszi át a Deloitte Legal Erdős és Társai Ügyvédi Iroda munkajogi és compliance csapatának vezetését. A több mint tizenöt éves gyakorlattal rendelkező szakember elsődleges feladata az iroda munkajogi praxisának erősítése lesz.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a Delotte Legal csapatához csatlakozhattam. Úgy gondolom, hogy a Deloitte Legal Ügyvédi Iroda és a Deloitte – mint az egyik vezető tanácsadó cég – együttműködése lehetővé teszi, hogy a legösszetettebb kérdésekre is átfogó választ tudjunk adni. Munkajogi kérdések esetén is előnyt jelent, ha adószakértők, jogászok vagy éppen bérszámfejtési szakértők szorosan együtt tudnak dolgozni – mondta el Kertész Márton.

Kertész Márton vezető ügyvédi irodáknál töltött szakmai karrierjének fókuszában elsősorban a munkajog áll. Széles körű tapasztalatot szerzett az autóipar, bankszektor, kereskedelem, logisztika-szállítmányozás, gyógyszeripar és más iparági szektorokban működő ügyfelek napi munkajogi kérdésekben való támogatása során. Fő szakterületei közé tartoznak a jelentősebb munkaszervezeti átalakítások, csoportos létszámcsökkentési eljárások jogi támogatása. Ezenfelül jelentős gyakorlattal rendelkezik munkaügyi perekben, kollektív munkaügyi kérdésekben és M&A tranzakciók munkajogi támogatásában is.

„A Deloitte Legal Ügyvédi Iroda a világ egyik legnagyobb ügyvédi hálózatává vált az utóbbi években és ez a növekedési stratégia a magyar irodára is vonatkozik. A folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 30 jogásszal működő ügyvédi iroda célja, hogy ügyfeleinket a jövő legösszetettebb jogi kihívásain is át tudja segíteni. Kertész Márton csatlakozása is ezt a törekvésünket erősiti. Vezetésével a munkajogi és compliance praxisunk is képes megoldást nyújtani az ügyfeleink legkomolyabb kihívásaira” – tette hozzá Erdős Gábor, a Deloitte Legal irodavezető partnere.