Tamási Artúr 2019. júliusában csatlakozott Magyarország egyik vezető jogi irodájához ügyvédként, ahol a vitarendezési csoport társvezetője lesz a Baker McKenzie partnere, Hegymegi-Barakonyi Zoltán mellett.

A szakember több mint 18 éves szakmai pályafutása során elismert nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett tapasztalatot többek között a vitarendezés és az általános kereskedelmi jog területén.

Tamási Artúr átfogó szakmai ismeretekkel rendelkezik a magyarországi kereskedelmi és közigazgatási jogvitákban, külföldi polgári peres és végrehajtási ügyek koordinálásában, valamint a hazai és nemzetközi választottbírósági ügyekben is. Szakértelme ugyancsak kiterjed a belső vizsgálatok és a sértetti büntetőjogi képviselet területére is.

„Egy nagy tapasztalattal rendelkező ügyvéddel bővült csapatunk, aki irodánk kulcsfontosságú tagja lesz” – hangsúlyozta Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Baker McKenzie budapesti irodájának vezetője. „A vitarendezési csoport társvezetőjeként és elismert ügyvédként Artúr tovább erősíti minőségi szolgáltatásainkat a peres és jogvitás, választottbírósági ás alternatív vitarendezési ügyekben is” – tette hozzá.