A birosag.hu honlapról megújult oldalon elérhető Bírósági Határozatok Gyűjteménye új keresési lehetőségekkel is bővült. A keresési lehetőségek bővítése révén lehetőség van a jogszabályhely-alapú  és a szabadszöveges keresésre is.

A Bírósági Határozatok Gyűjteménye (BHGY) digitális formában tartalmazza a Kúria jogegységi határozatait, a Kúria és az ítélőtáblák által, az ügy érdemében hozott határozatokat, továbbá közigazgatási perben a törvényszékek által, az ügy érdemében hozott határozatokat, amennyiben a felülvizsgált közigazgatási határozatot egyfokú eljárásban hozták és a bíróság határozata ellen nincs helye rendes jogorvoslatnak. 
 
A megújult kereső segítségével technikailag minden egyes anonimizált határozat tartalma is indexálásra kerül, ezáltal a határozatok tartalmában is megvalósul a felhasználó által beállított keresés. A keresési lehetőségek bővítése révén lehetőség van a jogszabályhely-alapú  és a szabadszöveges keresésre is.
 
A keresőmotor az adatokat szöveges keresésre optimalizált módon tárolja, ennek köszönhetően a nagy adathalmazokon való keresés is gyorsan, a találatokat valós időben visszaadva történik. 
 
Szintén új funkció, hogy a találati listák dokumentumai is letölthetők, valamint az oldalméret beállításával valamennyi találatot tartalmazó lista egy oldalon megjeleníthető.

A Bírósági Határozatok Gyűjteménye (BHGY) ITT elérhető.