Szilágyi Viktória, 16 év társasági jogi és vállalatfelvásárlási jogi területen szerzett tapasztalattal csatlakozott a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Irodához a nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodából, ahol ügyvédjelölti éveit kezdte és ahol az utóbbi időben partnerként dolgozott.

Szilágyi Viktória a társasági jogi és vállalatfelvásárlási területek szakértője, valamint speciális szaktudással rendelkezik a megújuló energiajog és az egészségügyi jog területén is. A Nemzetközi Ügyvédi Kamara Közép-Kelet Európai Csoportjának elnöke, a Budapesti Ügyvédi Kamara által szervezett Ügyvédi Iskola Kijelölt Tanácsadója és a Magyar Ügyvédi Kamara szakmai bizottságának tagja. Viktória csatlakozása a Richard Lock, Máttyus Ádám és Sólyom Iván partnerek vezette társasági jogi és M&A csoporthoz jelentősen tovább növeli az LKT kapacitásait ezen a területen.

Richard Lock, az LKT társasági jogi és M&A csoportjának vezetője elmondta: „Ezekben a jó hírekben kevésbé gazdag időkben különösen nagy örömünkre szolgál, hogy Viktóriát a csapatunkban üdvözölhetjük. Társasági jogi csoportunk továbbra is rendkívül aktív és a bővülés jól mutatja a jelenlegi helyzetünket, lehetőségeinket és dinamikus ambícióinkat ezen a területen. Viktória érkezése még szorosabbra fűzi a Nemzetközi Ügyvédi Kamarával (IBA) ápolt szoros együttműködésünket az általa képviselt szakmai területeken, mely fontos szerepet játszik világszerte együttműködő nemzetközi ügyvédi irodai kapcsolataink ápolásában is.”

Szilágyi Viktória elmondta: „Rendkívül boldog vagyok, hogy a magyar piac egyik vezető társasági jogi csoportjához csatlakozhatok. Az LKT, mint független, ám nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező vezető ügyvédi iroda a magyar piacon nagyszerű platformot biztosít számomra az ügyvédi praxisom továbbfejlesztésére. Nagy örömmel nézek a közös munka elé új kollegáimmal.”