Pozíció:ügyvédjelölt

  ÜGYVÉDJELÖLT  A Török Gyula Ügyvédi Iroda állást ajánl az egyetemi diplomáját már kézhez vett, kezdő, de legfeljebb 1 éves tapasztalattal rendelkező leendő ügyvédjelölt kolléga részére.


  Ha nem csak munkahelyet, hanem hivatást keresel magadnak, ha fontos számodra a szakmai és az anyagi függetlenség, ha szeretnél a jog minél több területén gyakorlati tapasztalatot szerezni, változatos feladatokkal találkozni, mindezt egy barátságos és élhető kis butik ügyvédi irodában, akkor nálunk a helyed.


  Ügyvédi irodánk a belvárosban, a 4-es metró vonalán, a II. János Pál pápa téren található egy irodaház 3. emeletén, saját konyhával és mosdókkal. Ügyvédjelölt kollégáink a kezdeti időszakban egy tapasztaltabb ügyvédjelölt kollégával egy szobában, később saját irodában dolgozhatnak. A csapatunk fiatal, a létszám általában 7-10 fő közötti és természetesen „dinamikusan fejlődünk”. :)


  Nem vagyunk nagy nemzetközi iroda, ezért értékeljük ugyan, ha beszélsz idegen nyelveket, de ez nem feltétele a jelentkezésnek. A munkaterhelést pedig szinte mindig sikerül úgy alakítanunk, hogy emberi időben lehessen bejönni dolgozni és hazamenni. Az irodánkban dolgozó ügyvédek másrészről mind nemzetközi ügyvédi irodákban töltötték a pályafutásuk első szakaszát, ezért az ottani sztenderdeket, a szakmai igényességet és maximalizmust, a precíz, professzionális színvonalú munkavégzést mi magunk is alkalmazzuk a mindennapok során.


  Ügyvédjelölt kollégáink principális felügyelete alatti, de mégis önálló munkavégzésre kapnak lehetőséget. Bírósági tárgyalásokon vesznek részt, beadványokat állítanak össze, szerződéseket szerkesztenek, jogkutatásokat végeznek. Irodánk fő profilja szerint a gazdasági jog szinte minden területén dolgozik, de megtalálhatók nálunk büntetőügyek, közjogi természetű ügyek és családjogi ügyek egyaránt. Ügyfeleink pedig a gazdaság legkülönbözőbb szektoraiban működnek.


  Büszkék vagyunk arra, hogy az irodánk egy igazi közösség, ahol mindenki figyel a másikra, ahol az ügyvéd mentorálja az ügyvédjelöltet, és ahol az ügyvédjelölt a munkája mellett segíti a többieket és odafigyel a gyakornokokra. Barátságos és nyitott társaság vagyunk, akiknek egy hétvégi csapatépítőre, egy karácsonyi vacsorára, vagy egy-egy sportrendezvényen való részvételre is mindig jut ideje.


  Versenyképes fizetést tudunk ajánlani. A kezdőfizetés az elvégzett munka mennyisége és minősége, a csapatunk által generált árbevételhez történő hozzájárulás mértéke függvényében folyamatosan emelésre kerül.


  Ha még több információt szeretnél rólunk, ajánljuk az aktuális munkateher szabta lehetőségeink szerint többé-kevésbé naprakészen tartott honlapunkat (www.toroklaw.hu) és Facebook profilunkat (https://www.facebook.com/…icebudapest/).


  Jelentkezésedet magyar fényképes önéletrajz megküldésével a gyula.torok@toroklaw.hu e-mail címre tudod küldeni.


  Dr. Török Gyula
  irodavezető, partner
  Török Gyula Ügyvédi Iroda

 • Munkavégzés
  helye:

  Budapest

 • Munkaidő:

  főállás

 • Fizetés:

  megegyezés szerint


Hírlevelünkben minden héten megküldjük Önnek a legújabb jogi állásajánlatok listáját!


Kapcsolat

 • Munkáltató, cég:

  Török Gyula Ügyvédi Iroda

 • Kapcsolattartó:

  Dr. Török Gyula

 • Cím:

  1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 3.

 • Email:

Jelentkezés

 • Jelentkezés módja

  magyar fényképes önéletrajz megküldésével a gyula.torok@toroklaw.hu e-mail címre

 • Határidő

  2019-09-06