Pozíció:ügyvédjelölt

  ÜGYVÉDJELÖLT

  A Török Gyula Ügyvédi Iroda állást ajánl az egyetemi diplomáját már kézhez vett, kezdő, de legfeljebb 1 éves tapasztalattal rendelkező leendő ügyvédjelölt kolléga részére. Különösen előnyt jelent (de nem jelentkezési feltétel) az adatvédelmi jog iránti érdeklődés, illetve tapasztalat, továbbá a magas fokú angol nyelvtudás.


  Ha nem csak munkahelyet, hanem hivatást keresel magadnak, ha fontos számodra a szakmai függetlenség, ha szeretnél a jog minél több területén gyakorlati tapasztalatot szerezni, változatos feladatokkal találkozni, mindezt egy barátságos és élhető butik ügyvédi irodában, akkor nálunk a helyed.


  Ügyvédi irodánk a belvárosban, a 4-es metró vonalán, a II. János Pál pápa téren található.

  A munkaterhelést szinte mindig sikerül úgy alakítanunk, hogy emberi időben lehessen bejönni dolgozni és hazamenni. Az irodánkban dolgozó ügyvédek mind nemzetközi ügyvédi irodákban töltötték a pályafutásuk első szakaszát, ezért az ottani sztenderdeket, a szakmai igényességet és maximalizmust, a precíz, professzionális színvonalú munkavégzést mi magunk is alkalmazzuk a mindennapok során.

  Ügyvédjelölt kollégáink principális felügyelete melletti, de mégis önálló munkavégzésre kapnak lehetőséget. Bírósági tárgyalásokon vesznek részt, beadványokat állítanak össze, szerződéseket szerkesztenek, jogkutatásokat végeznek. Irodánk fő profilja szerint a gazdasági jog szinte minden területén dolgozik, ügyfeleink pedig a gazdaság legkülönbözőbb szektoraiban működnek.


  Versenyképes fizetést tudunk ajánlani. A kezdő fizetés az elvégzett munka mennyisége és minősége, a csapatunk által generált árbevételhez történő hozzájárulás mértéke függvényében folyamatosan emelésre kerül.


  Ha még több információt szeretnél rólunk, ajánljuk az aktuális munkateher szabta lehetőségeink szerint többé-kevésbé naprakészen tartott honlapunkat (www.toroklaw.hu) és Facebook profilunkat (https://www.facebook.com/…icebudapest/).


  Jelentkezésedet magyar fényképes önéletrajz megküldésével a gyula.torok@toroklaw.hu e-mail címre tudod küldeni.


  Dr. Török Gyula
  irodavezető, partner
  Török Gyula Ügyvédi Iroda

 • Előnyt jelent:

  Adatvédelmi jog iránti érdeklődés, illetve tapasztalat, továbbá a magas fokú angol nyelvtudás

 • Munkavégzés
  helye:

  Budapest

 • Munkaidő:

  főállás

 • Fizetés:

  megegyezés szerint


Hírlevelünkben minden héten megküldjük Önnek a legújabb jogi állásajánlatok listáját!


Kapcsolat

Jelentkezés

 • Jelentkezés módja

  e-mail

 • Határidő

  2019-10-25