Blog: Végrehajtási jog, követeléskezelés – Tanácsadás a Jogi Fórumon #9

A Hortoványi Ügyvédi Iroda 2005. évben kezdte meg működését Budapesten. Megalakulásától kezdve nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jogi szolgáltatásaival kiemelkedő minőséggel képviselje Ügyfeleit, az igényesség, a megbízhatóság, a gyorsaság és a komplex látásmód jegyeinek figyelembe vételével. Az Iroda lejárt tartozásokból eredő igények érvényesítésére szakosodott.

tovább →

Az elmúlt években Ügyfeleit képviselve több ezer végrehajtási ügyet intézett, munkáját saját fejlesztésű informatikai hálózat, a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő infrastruktúra és humán erőforrás biztosítja, hogy több ezres nagyságrendben is magas színvonalon, hatékonyan tudja kezelni a végrehajtási ügyeket, azok egyediségét is figyelembe véve. A hatékonyság növelése céljából több partner ügyvédi irodával együttműködve, jól felkészült, magas szintű angol nyelvtudással rendelkező munkatársakkal együtt dolgozik, on-line összeköttetéssel rendelkezik az összes közhiteles adatnyilvántartást vezető állami hivatallal, bírósággal, közjegyzőkkel, földhivatallal, végrehajtói kamarával.

Milyen kérdéseket várunk Tanácsadó mellékletünkbe?

Az iroda végrehajtási eljárásban, követeléskezelés területén szerzett tapasztalata alapján, akár adós, akár hitelezői oldalon felmerülő, a végrehajtási eljárás indításával, illetve az eljárás alatt felmerülő problémákkal foglalkozik, és válaszol a Jogi Fórum Olvasóinak kérdéseire.

A mellékletet vezető szerkesztő:

dr. Hortoványi Izabella ügyvéd
Hortoványi ügyvédi iroda
1031 Budapest, Dósa utca 8.
1311 Budapest, Pf.86.
tel./ fax: +3613886114
email: iroda@drhortovanyi.hu