Idén április 1-2. között kerül megrendezésre a legjelentősebb jogászoknak szóló ösztöndíj és állásbörze az ELTE ÁJK HÖK és a Jogi Fórum szervezésében. A rendezvény szakmai támogatója a Hudson Legal Talent.

Az eseménynek helyt adó ELTE ÁJK falai között a jogász állásbörzék a 90-es évekre visszanyúló hagyománnyal rendelkeznek. Ahogy a korábbi években, a szervezők idén is rangos kiállítókkal, előadásokkal várják az elhelyezkedési lehetőségeket kutató joghallgatókat, frissen végzett jogászokat.

A nemzetközi és magyar ügyvédi irodák képviselői mellett továbbtanulást, a piac által megbecsült tudást biztosító egyetemek, alternatív elhelyezkedési lehetőséget biztosító szervezetek is megjelennek. A látogatók prezentációk során ismerkedhetnek meg a potenciális munkaadók működésével, elvárásaival, hallhatnak a karrier építés legfontosabb tudnivalóiról. A kiállítókkal folytatott egyeztetések, megbeszélések szünetében grafológussal is konzultálhatnak.

Jogi Fórum Jogerő Állásbörze

  • időpont: 2009. április 1-2.
  • helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- És Jogtudományi Kar (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

További felvilágosítást az érdeklődők a Jogi Fórum folyamatosan frissülő híreiből, hírleveléből kaphatnak.
A kiállítással, a helyszínen megjelenő kiadvánnyal kapcsolatban Ruff Ádám áll az érdeklődők rendelkezésére (adam.ruff@jogero.com, 20 386 3102)