2009. őszén ismét szakjogász képzések indulnak a Pécsi Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi karán. A piaci kihívásokhoz igazodva a tradicionális témák mellett a leginkább aktuális napi kérdésekre választ adó képzések is meghirdetésre kerülnek. (X)

2009. őszén ismét szakjogász képzések indulnak a Pécsi Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi karán. A piaci kihívásokhoz igazodva a tradicionális témák (családjog, Európa jog, társasági és cégjog) mellett a leginkább aktuális napi kérdésekre választ adó képzések is meghirdetésre kerülnek. Ilyen például a fizetésképtelenségi (csődjogi) szakjogász, valamint a gazdasági büntetőjogi szakjogász képzések.

Képzések listája:

Betegjogi, ellátottjogi, gyermekjogi szakjogász
Családjogi szakjogász
Európa jogi szakjogász
Európai településfejlesztési szakjogász
Fizetésképtelenségi (csődjogi) szakjogász
Gazdasági büntetőjogi szakjogász
Helyi jogszabály-szerkesztő szakjogász
Infokommunikációs szakjogász
Kriminalisztikai szakjogász
Munkajogi szakjogász
Sport szakjogász
Társasági jogi és cégjogi szakjogász

A Pécsi Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi kara, valamint a RODIN Kft. együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a RODIN Kft. honlapján keresztül is lehetőség van jelentkezni az egyetemi szakjogász képzésekre, így a képzések részletes bemutatását, leírását, valamint előjelentkezési lehetőséget is talál a www.rodin.hu/pte honlapon. Kattintson az előadások címére, vagy a www.rodin.hu/pte linkre, látogasson el honlapunkra, ismerkedjen meg a képzésekkel és jelentkezzen még ma!