A Jogi Fórum 2011. szeptember 21-22. napján nagyszabású konferenciát szervez IP-IT jog témában. Konferenciánkon szakértők ismertetik a szoftver és domainjog, illetve a szabadalom és védjegyjog legfontosabb jellemzőit, a vonatkozó szabályozásokat. Résztvevőink megismerhetik a kapcsolódó aktualitásokat, módosításokat.

2011. szeptember 21.:

Szeptember 21. napján előadóink a szoftver- és domainjog területés járják körül.

A rendezvény során foglalkozunk az internet és a jog viszonyával, a jogi keresőprogramok működéséről, illetve a bennük rejlő lehetőségekről. Szó lesz továbbá a leglényegesebb szoftverjogi tudnivalókról és kérdésekről, a kapcsolódó jogszabályokról.

A domainjog területét illetően szakértőink elemzik az aktualitásokat, a főbb szabályokat és jogeseteket. Résztvevőink megismerkedhetnek továbbá a domain jogi jogviták rendezésének lehetőségeivel, részletesen megvizsgáljuk az alternatív vitarendezés lehetőségeit.

Részletes információk, regisztráció→

2011. szeptember 22.:

Szeptember 22-én, a program második napján előadóink a szabadalom és védjegyjog területével foglalkoznak behatóan.

Górcső alá veszik a szabadalmi fórumrendszert és az azzal kapcsolatosan felmerülő problémákat, a szabadalom területén ismert legfrissebb jogeseteket, ügyeket, valamint a főbb változásokat a témában. Előadóink foglalkoznak továbbá az EU szabadalommal és annak jelentőségével, a magyar szabadalmi jogra gyakorolt hatásaival.

A szabadalom területe mellett a védjegyjog is terítékre kerül. Szakértő előadóink tájékoztatást nyújtanak a védjegyek használatának szabályairól, feltételeiről, az ötéves szabály jelentőségéről, de szó lesz a forgalmazói és a szolgáltatói vvédjegyhasználat kérdéseiről, valamint a legfrissebb védjegyjogi esetekről is.

Részletes információk, regisztráció→

Az IP-IT jogi konferencia teljes, két napos programjára történő jelentkezés esetén részvételi díj 49.800,-Ft + ÁFA helyett csupán 39.900,-Ft + ÁFA.