A Wolters Kluwer Jogászdíj 2023. november 24-i Díjátadó Gálája méltó lezárása lesz a Jogtár 30. évfordulója alkalmából rendezett eseménysorozatnak. Az idén 6. alkalommal meghirdetett szakmai pályázat díjátadóját egy exkluzív helyszínen, a Budapest Marriott Hotelben, dr. Tilesch György előadása nyitja, és az eseményt élőben is követhetik az érdeklődők. (X)

Díjátadó Gála, amely a Jogtár30 jubileumi évet is lezárja

A 2023. november 24-i Jogászdíj Díjátadó Gála a hazai jogi szakma kiválóságainak elismerésén túl egy fontos évfordulónak is helyet ad. A Gála zárja a Wolters Kluwer Hungary kulcstermékének számító Jogtár 30. évfordulója alkalmából rendezett eseménysorozatot. A jogi adatbázis tette lehetővé, hogy Legaltech társaságként olyan digitális ökoszisztéma kialakítását célozzuk meg, amelyek a jövő versenyképes jogászainak készülnek.

Dr. Tilesch György az MI és a jogászszakma kapcsolatáról

Fejlesztéseink során a mesterséges intelligenciát is alkalmazzuk. Ez is szerepet játszott abban, hogy a Díjátadó Gálára dr. Tilesch Györgyöt, a világ egyik legkeresettebb MI-szakértőjét hívtuk meg, aki nyitó előadásában a mesterséges intelligencia alkalmazhatóságáról és hatásáról beszél a jogászszakma gyakorlatában. Beszélgető partnere Krizsó Szilvia, a Gála háziasszonya lesz.

A jogász végzettségű dr. Tilesch György a Szilícium-völgyben dolgozik mesterséges intelligencia-szakértőként és tanácsadóként, a PHI Institute for Augmented Intelligence alapító elnöke, a Neumann Társaság MI-nagykövete. A NASA innovációs vezetőjével, Omar Hatamleh-vel közösen írt könyve, a BetweenBrains, 2021-ben jelent meg magyarul Mesterség és intelligencia címmel.

Szakmai elismerés a legjobb pályamunkáknak

A Wolters Kluwer Jogászdíj az egyik legrangosabb pályázatnak számít a szakmában. Egyediségét az adja, hogy szemben a nemzetközi díjakkal, kizárólag a hazai jogi szakmát célozza meg. November 24-én kiderül, hogy az idén rekordszámban beérkezett pályázatok közül kik kapják a győzteseknek járó elismerést.

A Gálán nem csupán a 8 pályázati kategória nyerteseit ismerhetik meg a résztvevők, hanem az egyes kategóriák legjobbjait is, akik szintén jelen lesznek az eseményen.

A Díjátadón a Közönségdíj kiosztására is sor kerül, ami az idei év újdonsága.

Ugyancsak újdonság, hogy a díjátadást élőben közvetítjük. Ezáltal azok is követhetik az eseményt, akik nem tudnak személyesen jelen lenni, viszont érdeklik a jelöltek, és persze a nyertesek. (Az élőközvetítéssel kapcsolatos információkat a weboldalunkon tesszük majd közzé, pár nappal november 24-e előtt.)

Szakmai közösség

A Gála alkalmat nyújt a szakma szereplőinek arra is, hogy egy nívós eseményen személyesen találkozzanak, kapcsolatokat építsenek.

A legjobbaknak járó díjakat is a szakmájukban elismert kiválóságok nyújtják át: dr. Fábián Ágnes, a Joint Venture Szövetség elnöke, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Magyar Versenyjogi Egyesület elnöke, dr. Herczegh Zsolt, a Budapesti Ügyvédi Kamara Jogtanácsosi Tagozatának elnöke, dr. Jakab Roland, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke, dr. Lábody Péter, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala jogi, nemzetközi és innovációs ügyekért felelős elnökhelyettese, dr. Sükösd Péter, a Magyar Vállalati Compliance Társaság elnöke, az Extreme Digital-eMAG Kft. Jogi, Compliance és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatója és dr. Vámosi-Nagy Szabolcs címzetes egyetemi tanár (ELTE ÁJK).

Páratlan Gála helyszín

A Gálának a Budapest Marriott Hotel biztosít egyedi helyszínt, amelyre nem véletlenül esett a választásunk. A Jogtár® 30. évfordulójára készített kreatív témája ugyanis a víz lett, amely a jogi adatbázis folyamatos megújulásra való törekvését, a mindennapokban való nélkülözhetetlenségét jeleníti meg. A Díjátadó Gála helyszínéül szolgáló terem üvegfalán keresztül a felejthetetlen dunai panorámát élvezhetik a résztvevők az est folyamán.

A jó hangulatról pedig a Sentiments Piano Duo és barátai gondoskodnak.

Legyen jelen Ön is ezen a különleges eseményen!

A Jogászdíj Díjátadó Gálára november 14-ig regisztrálhat. (Az első kategóriába szóló ülőhelyek már elfogytak.)