Észrevételek, kritikák


websas # 2008.12.14. 19:33

Nálam bejött!

Annak az esélye, hogy valaha betegyem a lábam a reklámozott bankba erősen konvergál a 0-hoz.

websas

Egyjogász # 2008.12.14. 19:09

Olyan ez már mint amikor egy focivébé alatt 10 percenként szakították meg a meccseket ugyanannak a sportszergyártónak ugyanazon reklámjával. Azelőtt imádtam a márkát, a VB végére már hányingerem volt tőle.

Szerintem már ettől a libás hülyegyerektől is herótja van sokaknak. (Legalább raknának be valami másik klipet.)

Tudom, erre a beírásomra a Fórumon az utóbbi időben megszokottak szerint a törlés lesz a "válasz", de attól az antireklám még antireklám marad.

websas # 2008.12.14. 17:04

Tisztelt Szilágyi Károly Úr!

Nem a hozzászolásomat, hanem a bugyuta felugró libás reklámot kellett volna törölni.Nagyon kellemetlen, hogy felugrik eltakarja az utolsó sorokat és még villog is. Ha tovább kellene sülyedni javasolom játszanak be best of Győzike show részleteket is.

websas

Szilágyi Károly # 2008.12.12. 20:13

Köszönjük a jelzést!

nandy # 2008.12.10. 17:28

Kéretlen reklám Kornélkától

pl. itt:

http://www.jogiforum.hu/forum/23/2552

Vastag Eszter # 2008.11.25. 10:18

Kedves KrisztiánBp,

A Jogi Fórumon a 'Fórum szabályzat' megnevezésű szabályrendszer rögzíti a fórum rendeltetésszerű felhasználásának, illetve moderálásának elveit. A fórum rendjét munkatársaink a fent megjelölt szabályzat alapján tartják fenn.

A 'Fórum szabályzat' fellelhető az 'új hozzászólás' üzenet-mező alatti felhívásban, vagy a 'felhasználási feltételek' (baloldali menüsor vége) címszó alatt.

KrisztiánBp (törölt felhasználó) # 2008.11.25. 09:00

T. Szilágyi Károly Úr!

Nem lehetne ide valami szabályrendszert behozni annak érdekében, hogy ez a FÓRUM VALÓBAN MEGŐRIZZE JOGI JELLEGÉT, és akinek a hozzászólásai sorozatosan csak személyeskedésből állnak, azt nem lehetne először figyelmeztetésben részesíteni, majd kitiltani? Szándékosan nem mondok példát és nevet, de ha körülnéz, nyilván Ön is talál ilyet.
Köszönöm szépen!

KrisztiánBp (törölt felhasználó) # 2008.11.17. 22:01

Ezt meg én nem értem. Mi az, hogy "mire is?" Csak úgy tűnik sorstársak vagyunk mert pl. ide is beírtam aztán hops az is eltűnt és erős gyanúm van arra, hogy még pár írásom el fog tűnni, mert nem felelek meg a biblia szellemének sajnos. Mivel reagáltam a te beírásodra, és azt meg kiszedték de szinte azonnal, ezért akartam email címet kérni, de mindegy, ha ez olyan nagy problémát okoz, akkor hagyjuk.

Akivalaki # 2008.11.17. 21:30

Szevasz Krisztián! Nem értelek. Mire is?

KrisztiánBp (törölt felhasználó) # 2008.11.17. 18:02

Akivalaki! Adj már egy e-mailt! Köszi

Chilly # 2008.11.17. 18:00

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

A "megtévesztés, online szerződéskötés" témában utolsóként írtam bele egy hozzászólást, amelyre reakció nem történt, bár én egy véleményt szerettem volna ezzel kapcsolatban egy jogértő kollegájától kapni. Ma ez az üzenet fogadott:
"A témakör valószínűsített jogsértés miatt lezárva. "
Mit jelent ez, hogy valószínüsített jogsértés?? Főleg, hogy az említett hozzászólás volt az utolsó ebben a témában, sőt ennek szövegét lementettem, amit most ismételten elolvastam, de én - laikus - nem látok benne semmi kivetnivalót?!
Üdvözlettel, Chilly.

Legislator # 2008.11.14. 10:57

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Szándékomon túli rosszízű poén volt a Kettős állampolgár gyermek joga a kéttannyelvhez című topikban 2008. szeptember 19-én 19:18-kor írott hozzászólásom, kérem mielőbbi törlését. Természetesen senkit nem állt szándékomban a dologgal megsérteni, ezért ezúton is elnézést kérek.


Sunshine after the rain.

Akivalaki # 2008.11.13. 21:06

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Az alábbi topicba beírt hozzászólásomat eltávolították.
Egyenlő bánásmód durva megsértése… :http://www.jogiforum.hu/forum/21/17534

2008.11.12. 22:17:53 és az előző beírásomat is.
Kérdezni szeretném, hogy a szabad véleménynyilvánítás korlátozása miért csak az egyik irányban működik?
Az miér probléma, ha valaki ( akivalaki) más véleményen van, mint a beíró! Ezek a dolgok amiket leírtam VALÓSAK, még akkor is ha ez nem tettszik valakinek, vagy esetleg a homokba dugjuk a fejünket, akkor nem látjuk őket!? Úgy gondolom akkor ezt a témát már itt az elején meg kellene szűneteni mivel csak JÓT szabad ide beírni, ellenvélemény pedig NEM LEHET, mert azt kitörlik? Nem igazán értem az okát, mivel ezzel senkit nem sértettem meg! Ha igen, akkor a topik ENGEM legalább annyira megsértett, amennyire a beíró a probléma felvetése miatt a "tollat" ragadott!
Köszönöm hogy leírhattam a véleményem, remélem ezt nem moderálják ki!

Legislator # 2008.10.30. 14:24

Nagyzolási hóbort=helyesen nagyzási hóbort.


Sunshine after the rain.

Legislator # 2008.10.30. 12:50

Kedves Benccce,

A törölt illető hamisan állította magáról, hogy jól menő, négydiplomás ügyvéd, (utóbb azt mondta, hogy kettő ebből szakoklevél) és vezető ügyvédnek feltüntetve személyét, osztogatott jótanácsokat szerencsétlen, mit sem sejtő jogkereső állampolgároknak. Az illetőnek feltehetően semmiféle diplomája nem volt, csak nagyzolási hóbortja, és ügyes érveléstechnikája, jó megfigyelőképessége. Ha úgy véled, hogy ezzel öregbítette ez az illető az ügyvédek jó hírét, és erkölcsös dolog az, amit tett, és még véletlenül sem járatta le ezzel a Jogi Fórumot, akkor terjeszd fel a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjére az illetőt, legalább jót mulatnak majd a Sándor-palotában.


Sunshine after the rain.

Benccce (törölt felhasználó) # 2008.10.26. 11:57

Eredetileg egy masik topicba akartam, de latom "lezart tema", azaz nem tudtam hozza szolni. Kriszti11 es Egyjogasz beirasai kapcsan en annyit tartanek fontosnak megjegyezni a forum normalis mukodese erdekeben, hogy en sem ertem hogy van az hogy X keri Y torleset es akkor torlik is, ez hajmereszto, az amolyan magyar szokas, hogy minden topic tele van szemelyeskedessel, tehat ezen nem kell meglepodni, erdemi segitseget n se kaptam meg soha pedig nem sok kerdesem volt, na de egyetlen dolog nagyon kiszurta a szemem:
Valaki kifogasolta, hogy az ujonan erkezo tagok mas smentalitassal ugymond kotekednek vagy pimaszkodnak vagy nem is tudom hogyan fogalmazott valaki, de lenyeg, hogy kizokkentik tehat a megszokott mederbol a forumot. Ezen en azert dobbenek meg, mert szerintem ez igy van rendjen. Az ujabb generaciok teljesen termeszeetesen maskeppen latnak esetleg bizonyos kerdeseket, emiatt nem feltetlenul hulyek! Haladnia kell a forumnak is szerintem a korral, az egy dolog, hogy van par megszokott emberke a forumon aki mindenki altal ismert, na de pontosan ez lenne a lenyeg, hogy a frisen vegzett vagy kezdo jogaszok egyre nagyobb teret kapjanak, mert nem hiszem, hogy jo otlet lenne, ha minden haladna a korral, csak a jogiforum nem. Persze nehet elfogadni, hogy tekintelyesnek mondott jogasz velemenyet valaki felulbiralja vagy netan ellent mond, de pont errol lenne szo, hogy minel tobb szemszogbol megvitassanak egy temat.

Tehat roviden: az epito jellegu kotekedes ha ugy tetszik, csak is elonyere valhat a forumnak, sokan ezt meg nagyon nem igy ertelmezik es kifejezetten sertesnek veszik, ha egy fiatalabb jogasz maskeppen mer latni valamit. Egy konkret jogszabaly persze tenyszeru, csakhogy annak ertelmezese korantsem olyan egyontetu nagyon sok esetben.

Ennyit szerettem volna, köszönöm. Bence

Kovács_Béla_Sándor # 2008.02.12. 08:09

Én meg elnézést kérek.

Kriszta11 (törölt felhasználó) # 2008.02.12. 07:14

T. Szilágyi Károly!
Kérem szíveskedjék törölni Ingatlanügyek/ingatlan ügy 2008.02.11. 21.30 hozzászólást.
Köszönöm

pumpoka # 2007.12.10. 18:08

Legyenek szivesek és moderálják zzzzz hozzászólásait. Ismételten megy a kötekedés és durván magánéletemet forgatja ki és döntéseimet kérdőjelezi meg. Ha ez folytatódik, köszönöm, de ennyit a fórumról.... kaptam segitséget, ezt Obudafannak köszönöm, de igy nem vagyok hajlandó részt venni ebben, hogy ilyeneknek vagyunk kitéve. Természetesen zzzz kikelt magából, hogy én irtam Magdolna1 nicknevén tett hozzászólásai miatt is. Vállalom, nem tagadom. Viszont sajnos szó nélkül én sem vagyok hajlandó türni, hogy egy ismeretlen a gyerekeimet és a családomat ilyen szinten mocskolja. Nem ezért jöttem ide, de úgy látszik, ő igen.

monalisa1 # 2007.11.25. 18:17

Ugyanezen említett öröklés és családjog topicban Magdolna1 már odáig ment, hogy több ízben is megkérdőjelezte ObudaFan jogászi mivoltát...

11.24. 13:31.
11.24. 18:42.

pumpoka # 2007.11.25. 18:00

Lehet esetleg kérni, hogy moderálják Magdolna1 hozzászólásait? Vagy kérjék fel arra, hogy távozzon a fórumról, ugyanis lassan nem lehet a problémákkal foglalkozni, ugyanis az öröklés-családjog fórumon egyre több a részéről érkezett indulatos hozzászólás, amire itt semmi szükség. Lassan már szinte az összes hozzászóló neki ir választ a kötekedéseire és nem a megadott témával foglalkoznak. Ilyen emberre nincs szükség egy ilyen fórumon szerintem, mert elég a saját gondunk, mintsem hogy ő mások hozzáértését megkérdőjelezi és olyan tanácsokat osztogat, amikből inkább baja lehet az illetőnek, mint haszna. Köszönöm, ha figyelnek rá, mit irtam.

Szilágyi Károly # 2007.07.11. 19:18

Kedves woodslave: a kérés teljesen érthető, de sajnos csak a következő fórum verzióban lesz ilyen lehetőség (határidőt nem merek mondani).

woodslave (törölt felhasználó) # 2007.07.11. 07:39

érdeklődnék, mikor várható némi fejlesztés a fórummotorban? Legalább a saját hsz. módosításának funkcióját jó lenne behozni. Tudom gondoljuk át amit leírunk, de nem ártana ha később tudna az ember korrigálni.

monalisa1 # 2007.04.18. 14:06

Hát ember legyen a talpán aki adott esetben 20-30-40 oldalnyi terjedelemből megtalálja a legmegfelelőbbet, egyrészt hogy olvashassa, másrészt ne nyísson új topicot.

Előre is köszönet a segítségért!

lewho # 2007.04.18. 09:41

Köszönm a választ!