Kedves Berényi Miki,
te mondtad, nem én:)
Kedves Impossible,
„A legundorítóbb, legidiótább dolgokból jó páran meggazdagottak. ld. playboy :D”
he?:)
Kacsa11
Kedves Berényi Miki,
te mondtad, nem én:)
Kedves Impossible,
„A legundorítóbb, legidiótább dolgokból jó páran meggazdagottak. ld. playboy :D”
he?:)
Kacsa11
Kedves Mosza!
Grat, és jó ácsolást kívánok a jogban:-D.
Sunshine after the rain.
Imp: azért kopaszon nehéz szépségkirálynőnek lenni, főleg, ha Mosza férfi. Sinéad /skinhead:-D/ O'Conorra pedig kevesen gerjednek. Szerintem.
Sunshine after the rain.
Kacsa,
te szereted a playboy-t, mi? :D Legalábbis gondolom jobban, mint a kacsamagazint. :D
Na benéztem a Pázmányos buliba, 2 percig bírtam a hangerőtől, a bor (ha nevezhetjük annak) meg már koradélután elfogyott múltkor is. Öreg vagyok én már ehhez. :D
Öreg néni a bejáratnál állva: "Ilyet egy katolikus iskolában...!" Szegény. :)
mosza:
:-D
Imp:
szegény néni:-(
Sunshine after the rain.
Leg,
ja, ahelyett, hogy bement volna a színpad elé csápolni, mi? :DDD
Te nem nézel be? Te is öreg vagy már ehhez, mi? :D
Öcsém, nekem nincs olyan társaságom, akikkel ilyen helyekre járhatnék, egyedül meg nem buli. Most azt ne írd, hogy Te majd eljössz velem:-D. Mármint buliba. Néhanap iszom valami röviditalt, és jó szivart szívok hozzá a kávéházban. Aztán pacsi, ennyi.
Sunshine after the rain.
Leg,
JF-tali mikor lesz?
Épp most kaptam egy szívhezszóló levelet:
"Kedves Zoltán!
Köszönettel vettük irodánkhoz benyújtott pályázatát. Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az ügyvédjelölti pozícióra más jelentkező került kiválasztásra.
Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és a jogi pályához sok sikert kívánunk.
Önéletrajzát és a motivációs levelet megsemmisítettük. "
LOL
Lehet az volt a baj, hogy beleírtam, hogy a családban mindenki jogász volt. Azér kíváncsi lennék, mennyire szarta le az út a lovat.
Impiboy,
Mikor legyen? Az Offtopicba is most írtam Neked, tesó.
Sunshine after the rain.
"Azér kíváncsi lennék, mennyire szarta le az út a lovat."
:-D
Sunshine after the rain.
Olvasd el az Offtopicot, és hallgasd meg a zenét is.
Sunshine after the rain.
Elolvastam, sőt válaszoltam is. :)
Mikor legyen? Hát, mondjuk jövő héten vagy azutáni héten. Ezt G. szokta szervezni, nem? :D Ezúttal elmegyek.
Ki az a Gé pont:-D? Inkább ne válaszolj!
Sunshine after the rain.
Csak gyere nyugodtan. Én hiszek Neked, de a többiek aligha...
Sunshine after the rain.
Bodogok, akik nem láttak, és mégis hisznek. :DDD
G.=Kacsa.
*boldogok
Bódog=Felix:-D
Sunshine after the rain.
"ügyvédi iroda kínál lehetőséget olyan ügyvédjelöltek számára, akik nem csak kávét főzni és a földhivatalban sorban állni szeretnének, de érdemi és az iroda tevékenységein belül változatos munkát kívánnak végezni"
"nem csak" - egyrészt egy szó, másrészt szerintem egyáltalán nem szeretnének kávét főzni, meg sorban állni. :P
A "nem csak" nem feltétlenül egy szó.
Azta. Célfotóval.
:)
Kacsa11

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02