Itt tényleg mindenki állandóan munkát keres?
Álláskereső jogászok
Közlemény
Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Bírósági Közlöny 2010. évi július-augusztusi közös számában, a bíróságok központi honlapján, valamint - ha ilyennel rendelkezik - az érintett bíróság a saját honlapján bírósági fogalmazói állásokra 2010. szeptember 30-ai beérkezési határidővel pályázati kiírást tesz közzé.
Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala
Ildi, benned azér van kitartás, nem semmi. Én már undorodom nézni a hirdetéseket. :P A ruhaboltba mégse jelentkeztem, nehogy eladják a szerveimet. Hallottál már az Asia Center-ről? Oda ne menj vásárolni! Lehet, hogy nem igaz, de lehet, hogy igaz.
nahár=nahát
Sunshine after the rain.
Imp ha ezt előbb tudja!XD Bajussz egy hosszú hajú headbanger, nahár nahát...XD.
Sunshine after the rain.
http://www.expressz.hu/…es-20864856/
így is lehet pénzt keresni, bajussz akarsz hajat vágatni? :))
Iwikó
bajusz,
gyilkosság nincs, emberölésnek hívják. :D
Ildi,
köszi az e-mail-t, aranyos vagy. :)
Puszi :D
ne legyetek ilyenek, mert fel lesztek jelentve betörésért meg gyilkosságért!
Játszik veled a követelmény.....!
Marci,
nem vagyok vevő a piszkálódásra, keress más játszótársat. Szia.
Akkor mosd meg gyorsan, mert összekened a billentyűket....
Marci,
sajnálom, hogy neked nem szúr szemet ez a megfogalmazás. Nekem bizsereg a tenyerem. :D
Melyik követelményt érezted a magadénak?
Egy ügyvédi iroda hirdetésében olvastam:
"Követelmény: ész, szorgalom, becsület"
Bort, búzát, békességet. És no comment. :DDD
Állásbörzén még mindig hirdet olyan iroda, amelyiknél már betöltötték az állást. Ennyit a tisztességes eljárásról. :D
jogászoktól versenyvizsgát kérni tényleg baromság volt
(elég a közig/jogi szakvizsga nekik)
viszont a többiektől lehetne kérni (pl. kommunikációs szakos HR-es kislánytól)
*
elég "durva", hogy eltörlik a pályáztatást
ez azt jelenti, hogy nem lesz meghirdetve egy álláshely sem
eddig legalább a látszat megvolt a versenyre - most az is elvész
*
köztisztviselők, közalkalmazottak esetén talán megmarad a pályázatatás - csak kormánytisztviselők esetén szűnik meg...
annyiban igazad van imp, hogy egy jogásztól valóban teljesen felesleges volt még egyszer számonkérni ezeket a dolgokat. De a közigben nem csak jogászok dolgoznak, rengeteg olyan ember van, akinek lövése sincs azokról a dolgokról, amiket a versenyvizsga anyag tartalmaz. Szerintem nem hülyeség egy ilyen, de a mentesítési feltételeket jobban át kellett volna gondolni.
Mégegyszer számonkérni a friss diplomástól gyakorlatilag az államvizsgát semmi értelme, ez is csak egy mesterséges és tök fölösleges akadály volt a fiatalok előtt, ráadásul 20 ezerbe került.
Mondjuk minden jobb országban van. Bár ez nemvalódi versenyvizsga volt.
Sunshine after the rain.
Sőt, pályázat nélkül is kinevezhetőek lesznek. Valaki kinevezhetne engem is, kb. 2x annyit kapnék, mint egy ügyvédjelölt. :D
És majdhogynem megszűnik a közszolgálati jogviszony (vagyis a köztisztviselői lét).
Lesz helyette: kormánytisztivselő.
Aki csak olyan személy lehet, akinek felsőfokú végzettsége van (mi lesz azzal a többezer értékes középfokú végzettségű középkorú szakemberrel?).
Indokolás nélkül felmenthető a kormányhivatalnok - két havi felmentési idővel.
Fantasztikus.
(ez vonatkozik pl. minisztériumokra, központi, hivatalokra - közig.hivatal, rendőrség, apeh, vpop, összes állig. szervre, nfü-re, pszáf-ra)
aki köztisztviselő marad: pl. ombudsmani hivatal, alkotmánybíróság, ogy. hivatala

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02