bajszi, te kópéXD.
Sunshine after the rain.
bajszi, te kópéXD.
Sunshine after the rain.
Imp,
van olyan hirdetés, ahol jogi végzettséggel keresnek jogi asszisztens, azaz ők előnyben vannak az asszisztensekhez képest, sajnos még ott is megkövetelik a "tárgyalóképes angolt", de szemezgetni kell, hátha rád talál a meló.
btw. írok levelet neked, majd ellenőrizd a postaládát, nem ígérem, hogy ma, de igyekszem. :)
Iwikó
van olyan, és ott még számlát sem kell adni!
Ha óránként nettó 50.000-et fizet, akkor király.
Sunshine after the rain.
Na ez se rossz: "Munkaidő:heti 2 alkalommal 2 óra" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Erre már nincsenek szavak. :D
Jogi asszisztensnek vajon felvesznek jogászt? Megpályáztam már egy ilyesmit, erre visszaírták, hogy a végzettségemhez nem méltó ez a munkakör... tök jó, hogy eldöntik helyettem, mi nem méltó. Az ügyvéd nagyapámhoz meg nem volt méltó a kútfúrás, mégis csinálta. Nem méltó... röhej. A munkanélküliség talán méltó? Legközelebb ezt fogom visszaírni. :D
Ok, akkor én nem veszem tudomásul, csak észre. :D
Kacsa 1111 írta: "a státuszszimbólumok nem érdekelnek…van mechanikus svejci karórám, mégse hordom.:)"
Ez olyan, minthogy van plazmatévénk, csak sosem kapcsoljuk be:-DDD.
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
én azért nem hordok karórát, amiért semmilyen ékszert (gyűrű, nyaklánc) sem...
egyébként mind az idő rabszolgái vagyunk, csak egyesek nem veszik észre vagy tudomásul.
Kedves Legislator,
a státuszszimbólumok nem érdekelnek...van mechanikus svejci karórám, mégse hordom.:)
Kacsa11
"A karóra olyan, mint a bilincs: az idő rabszolgái hordják. Ez már ilyen egyéni, bölcsészes meglátás. :D"
Akik meg mobájl fónról nézik az időt, azok az elektronikus póráz rabjai. Egy szép mechanikus svejci:-D karóra státuszszimbólum is.
Sunshine after the rain.
Ildi,
"Igen mondta Kacsa, hogy ott voltál és szerinte is hasonlítasz picit rá vagy ő rád (csak úgy kérdezem, tényleg?:)"
Ha kacs azt mondja, akkor biztos úgy is van. :) Egyébként megtisztelő, sosem gondoltam volna, hogy ilyet fog mondani. (Szerintem ő se. :D )
Pl. egyikünk sem hord karórát.
A karóra olyan, mint a bilincs: az idő rabszolgái hordják. Ez már ilyen egyéni, bölcsészes meglátás. :D
Hogy vagy amúgy? Mesélhetnél valamit, mi van veled mostanában. Keveset látni fórumon is.
Ildi:XD.
Sunshine after the rain.
egyébként egyéb hírforrásból tudom, hogy Legről van szó(Kacs a helyszínt is megmutatta), ő ugrott be rögtön az állásról:)
Iwikó
szia Imp!
Igen mondta Kacsa, hogy ott voltál és szerinte is hasonlítasz picit rá vagy ő rád (csak úgy kérdezem, tényleg?:)
Egyébként nem vagyok alapvetően szociális lény. :) Majd lehet, hogy elmegyek megint.
Iwikó
No, az előző hozzászólásom jól elszállt...
Szóval csak azt írtam, hogy majd a legközelebbire elmegyek (mostanság az átlagosnál is sűrűbb lett az életem)
Jól láttam, hogy Impossible is tényleg ott volt?!? Hát akkor meg pláne nagy kár, hogy lemaradtam, azért kíváncsi lennék, mennyire esik messze a valóságtól
a róla a fejemben kialakított kép...
Csipke
Pont lemaradtál a kedd esti JF-találkozóról, hiányoltunk is!
Sziasztok!
Bár nekem sokszor nem kellett állást keresni, de én sem írtam soha beazonosíthatalan álláshirdetésekre. Szóval én sem foglalkoznék az ilyenekkel.
Jó régen jártam erre, mi a helyzet?
Üdv.:
Csipke
Általában nincsenek titkos szándékaim és csak a kinézetről volt szó, minőségi jelzőt meg egyébként sem tettem hozzá :)
Szia Ildi! :)
Ismerek egy jogászt a budai várban, szoktam is vele szivarozni. :D Te is ismered. :D
Legközelebb jöhetnél találkozóra. Képzeld, most elmentem. :) Nagyon kevesen voltunk. Pazs szerint hasonlítok kacsára. Most nem tudom, hogy kacsát akarta sértegetni, vagy engem dicsérni. :DD
Kétségtelen
kedves kerdezo01,
nem is törődnék a helyedben ezzel a hirdetővel, a freemail-es elérhetőség mindig kamuszagú.
Iwikó
Freemailes elérhetőségre lehet önéletrajzot küldeni
mi az a freemail csatorna?
Budai Vár... Ez jobb, mint a freemail.hu csatorna :-)
Imp én tegnapelőtt láttam egy hirdetést: "jogász a Budai Várba" :) mondjuk máris jobban hangzik, mint budai ügyvédi iroda (bírom amikor ilyenekkel jönnek, hogy "budai", ki nem szar.ja le!? a lényeg, hogy tudást átadjanak, dolgoztassanak és fizessenek, a parasztvakítás az nagyon megy..)
Iwikó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02