Kacsa,
az ő nézőpontjából lehet, az enyémből nem, és én nem hódolok be a hülyeségnek.
Kacsa,
az ő nézőpontjából lehet, az enyémből nem, és én nem hódolok be a hülyeségnek.
IMP: "Következő JF-tali mikor lesz? Oda elmegyek, most komolyan."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
a főnöknek mindig igaza van...
Kacsa11
A főnök, amikor rákérdeztem, mi az oka annak, hogy kirúg, azt mondta, hogy elfelejtettem valamit megcsinálni (nem felejtettem el; ő felejtette el, hogy már rég megcsináltam, és mégegyszer feladta, mire én mondtam neki, hogy azt már rég megcsináltam, mire azt mondta, hogy ja akkor oké), úgy látszik, ez őbenne másképp maradt meg, vagy kellett valami ürügy, de ráhagytam, minek vitázzak, ha ki akar rúgni, úgyis kirúg. Ettől még nincs igaza. Vagy jellemtelen hazudozó, vagy egyszerűen csak hülye, mást nem tudok elképzelni (esetleg mindkettő).
Kedves Impossible,
azért, mert a főnöknek mindig igaza van!
ezt mielőbb tanuld meg!:)
Kacsa11
Ja, kacsa, közben leesett, minek az ellenkejőréről beszélsz... h alkalmatlan vagyok. Nade az miért nem jut eszedbe, h esetleg a főnök volt barom?
Következő JF-tali mikor lesz? Oda elmegyek, most komolyan. :D
Kacsa,
minek az ellenkezőjét?
Milyen történtek és mihez való hozzáállásom?
Nincs több kérdésem. :D
Kedves Impossible,
semmi sem bizonyította eddig az ellenkezőjét...
sem a történtek, sem a hozzáállásod.
Kacsa11
Egy Google ÁSZF-ben, csak kimásoltam, valami bloghoz tartozott.
Sunshine after the rain.
A fordító bizonyára nem volt jogász.
Jóég, ezt hol olvastad? :DDD Ez kész.
"A Szolgáltatással kapcsolatos valamennyi követelés, jogi eljárás és peres ügy a kaliforniai Santa Clara megye hatáskörébe tartozik, és a felhasználó köteles elfogadni e joghatóság illetékességét."
LolzXD.
Sunshine after the rain.
Leg,
kácsa szerint alkalmatlan vagyok, fogadjuk el. Egy szép napon úgyis bocsánatot fog kérni. :D Ezért szeretem, ha utálnak, hülyének tartanak stb.: amikor hosszú idő után megváltozik a véleményük, az az élvezet, megéri. :D
"Kedves Legislator,
vannak dolgok, amiket nem lehet utólag helyrehozni.
vannak dolgok, amiket nem lehet megismételni, mert csak egyszer nyílik rá alkalom.
ezekben a dolgokban nem lehet hibázni!
ezeket a dolgokat fel kell tudni ismerni (impi ebben is nagyon gyenge), és oda kell tenni magad…"
Ez igaz. Én csak arra gondoltam, hogy pl. Impiből is lehet sikeres jogász, és ha hosszú távról visszatekint, esetleg elmondhatja, hogy nehéz kezdés után szerencsés folytatás következett. Én is ismerek olyat, akit épp' csak nem trónuson hoztak be az egyetemre, mára az illető a jó hallgatói kezdése ellenére tán egy könyvösmertetést sem ír meg.
Sunshine after the rain.
Ez a műhely-dolog nekem újdonság.
Sunshine after the rain.
Na, akkor tudod miről beszélek.
Kedves Impossible,
én asztalosműhelyben nőttem fel...nekem nem kell magyarázni a fizikai munka becsületét...
Kacsa11
Kacsa,
nemcsak az lehet fontos, ami a kajára irányul. :D Ha például egyszerű fizikai munkát kell végezned, mert értelmiségiként éppen nem tudsz boldogulni, akkor ez a hátrány pl. úgy válhat előnyödre, hogy jobban fogod becsülni az egyszerű fizikai munkát végző embereket, és nem azért nem fogod összesározni a lépcsőt, mert nem szokás és nem illik, hanem mert azzal iszonyatos fáradságot okoznál a takarítóknak. Más érzések, más szemlélet lehetőségét adják a hátrányok (is), amelyek ezáltal építenek olyan irányba, amilyen irányba nélkülük nem épülhettél volna.
Kedves Impossible,
lehet, hogy a jellemfejlődésedre előnyös lehet(ne), de nem tűnsz olyan típusú embernek, aki tanul a hibáiból...mert ahhoz először a hibát be kéne látni.
másfelől a jellemfejlődéssel nem tudsz kaját venni. szóval az előnnyel kitörölheted a segged...de bocs...még arra sem jó, mert a tenyered lesz szaros:)
Kacsa11
Kacsa,
tudom.
Kedves Legislator,
vannak dolgok, amiket nem lehet utólag helyrehozni.
vannak dolgok, amiket nem lehet megismételni, mert csak egyszer nyílik rá alkalom.
ezekben a dolgokban nem lehet hibázni!
ezeket a dolgokat fel kell tudni ismerni (impi ebben is nagyon gyenge), és oda kell tenni magad...
Kacsa11
Leg,
szerintem helyrehozni nem lehet. Másképpen csinálni lehet, és szerintem nem is az a cél, hogy helyrehozzuk, amit elcsesztünk, hiszen azzal, hogy elcsesztük, olyan helyzetbe hozhattuk magunkat, amilyenből ugyanazokat a dolgokat nézve másképp láthatunk. Ez a másképp látás pedig javunkra válhat, tehát a hátrányra érdemes szerintem úgy is nézni, mint sajátos természetű előnyre. És ez nem önvigasztalás, hanem felismerés.
Kedves Egyjogász,
nem tudom feltűnt-e, de nem vagyok sértődős típus:)
ettől függetlenül impinek jár egy szájas...
nem gondolom, hogy ez mindenki vágya, azt sem gondolom, hogy erre kellene mindenkinek törekednie.
van, akinek simán csak nem való, mert nem olyan a habitusa...
és bár többségben vannak az olyan nk-i irodák, amelyek intézményesítik a rabszolgatartást, azért nem mind ilyen.
nem mindenhol divat délután 5-6kor odabaszni az ügyvéd(jelölt) asztalára a melót, hogy "akkor ezt most holnap délig" miközben már reggel óta ott figyelt a mailbox-ban...
ez munkaszervezés kérdése. nálunk a jelöltek odaszól(hat)nak az ügyvédnek vagy a partnernek, ha ilyet játszik...de erre nincs is nagyon szükség, mert figyelnek rá, hogy a munka el legyen osztva, és a lehető leghamarabb "lefolyjon" a csatornákon a "dolgozóhoz".:)
Kedves Impossible,
nem tűnsz úgy, mint aki tanul a múlt vagy akár a saját hibáiból...
ne a múlt meg jövő foglalkoztasson csak, hanem a jelen is. most kell valamit jól csinálnod ahhoz, hogy a jövőben a múlt (mostani jelen) ne határolja be alehetőségeidet...
azaz előre kell gondolkodni!
te ebben is nagyon gyenge vagy...
Kacsa11
Imp,
Egy biztos. Amiket az életedben elcsesztél, azt Neked kell helyrehoznod. Már amennyiben lehet.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02