Jogszabályok a neten


dr. Bubo # 2005.05.20. 08:21

A diákigazolványos nem rossz megoldás, amikor én jártam egyetemre, még félévente lehetett 1 friss CD-t megvenni. Éppen a féléves időtartam minatt megint csak a hatályosságot tartom problémásnak.

Már több helyen felmerült az ingyenens jogszabálytár létrehozása, de mivel ez (is) erősen üzleti berendezkedésű, sokáig várhatunk, amig a Her Majesty's Stationery Office szintű magyar internetes hozzáférést találunk...

Banyamancs # 2005.05.19. 15:33

A hvg-orac oldalán van egy akció, amelynél diákigazolvánnyal lehet olcsóbban venni CD-t. Nem ismerem, milyen!!! Csak egy 5let, hátha...

hanee # 2005.05.18. 18:09

Én jogszabályok böngészésére kevéssé javasolnám a netet, most például beleütköztem többszörösen abba a problémába, hogy a Munka Törvénykönyve SEHOL!! nem tartalmazza a módosításokat, így hiányoznak belőle paragrafusok, illetve egyes bekezdések alatt más a szöveg is, mint a hivatalosban.. szóval ezzel jobb vigyázni.

hanee

dr. Bubo # 2005.04.06. 16:29

A neten nincs teljes, közvetlenül hozzáférhető jogtár, azonban részekben sok anyag megtalálható, de a hatályossággal van némi gond.

A törvények megtalálhatók a http://www.1000ev.hu/index.php lapon, problémája az egységes szerkezet hiánya.
Egyebekben segítség a Magyar Közlöny Kiadó honlapja [ http://www.magyarkozlony.hu/…ne/index.php ], ahol a legutolsó 5 MK-ban megjelent jogszabályok tölthetők le, regisztráció után.

Mindemellett javaslom, valakitől e-mailben kérd el a szükséges jogszabályokat...

Dr. Bubó

sajtisajt # 2005.04.06. 16:09

Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni. Államvizsgákra készülök és nem tudok hatályos jogszabályokhoz jutni. Tudna valaki segíteni abban, hogy a neten elérhetők-e és, ha igen hol?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sajtisajt