Tárhelyszolgáltatás lemondás probléma


Maiya # 2019.09.05. 10:51

Üdv, ha valaki tud segíteni azt nagyon nagyon megköszönném! :)
Kb 4 hónapja rendeltem egy tárhelyet és domaint egy külföldi szolgáltatótól, nem kellett előre fizetni, mint a legtöbbnél, hanem havonta.
"Előfizető jogosult a megrendelt szolgáltatást az előfizetés időtartama alatt lemondani." - de itt, ennél a szolgáltatónál nem tudom lemondani. A felhasználói felületnél lemondtam mindent, amit lehetett, de feltűnt, hogy még mindig vonják a pénzem automatikusan a kártyámról és felhívtam a supportot.

Beszéltem az angol szupportal telefonon és közölte, hogy a 12 hónapos szerződést nem mondhatom le. Nem használom többé a tárhelyet, de nem tudom lemondani. - Egyébként utána olvastam ennek a tárhelyszolgáltatónak és a legrosszabb a piacon..nagyon sok az érdekes sztori emberektől, rengeteg a negatív visszajelzés erről a szolgáltatóról.

A kártyám linkelve van arra az oldalra és nem tudom eltörölni, kitörölni, és automatikusan vonják minden hónapban..a kérdésem az, hogy mi történik, akkor, ha én a kártyámat a banknál letiltatom, így nem tudnak levonni tőlem és megszüntetnék a szolgáltatást. Tudják a lakcímemet, küldhetnek utólagosan mondjuk csekket vagy valamit, lehet nagyobb bajom belőle?