Külföldi cég kifizetést követel tőlem


ityam # 2020.05.01. 16:30

Az eredeti kérdező gondolom már rég eldöntötte hogy befizeti e vagy sem, de engem mégis érdekel ez a dolog.
Sücy:
Ha az ÁSZFbe beleírják hogy a prémium tagokat az első hónapfordulón jól sggbedgják akkor én síkosított ánusszal várjam bepózolva az egész cég összes alkalmazottját, merthát elfogadtam a feltételeiket?

Valhol úgy érzem hogy nem ennyire egyértelmű hogy az elfogadott feltételeket be kell tartani, mint amennyire az ügyvéd urak szeretik előadni.
Gondolom nem lehet beleírni érvényesen bármit egy ÁSZFbe(lásd a fenti pédám).
Nem tudom hol lehetne fellelni egy listát amiből kiderül mikről derültek ki hogy ezt vagy azt nem szabadott volna beleírni, de kíváncsi lennék.
Iletve én kíváncsi lennék hogy az ingyenes időszak lejárta előtt még külön(!!!)tájékoztatják az ügyfeleket hogy meddig lehet lemondani a szolgáltatást mielőtt prémiumra vált. Bár nekem már az gyanús hogy külön jóváhagyás nélkül fizetősre vált egy ingyenes előfizetés és persze rögtön éves előfizu, jó hogy nem evtizedes vagy évszazados, többsörös díjjal, de legalább örökölhető korlátlan utódnak.

Sücy # 2020.03.11. 19:37

Hello!

Elfogadtad a felhasználási feltételeket, amit be is idéztél:
Die Registrierung beginnt mit einer kostenfreien Testphase mit einer Dauer von 5 Tagen. Wenn Sie Ihr Abonnement innerhalb dieser Frist abbestellen, wird Ihr Account aus unserer Datenbank vollständig gelöscht. Wenn Sie Ihr Abonnement während der kostenfreien Testphase nicht abbestellen, wird Ihr Account automatisch auf einen Premium-Account mit einer Laufzeit von einem Jahr umgestellt.

Innentől kezdve ez a tartozás bizony jogos.
Ha behajta, az sokkal többe kerül neked...
Márpedig az EU-n belül behajthatja.

becca97 # 2019.10.11. 08:21

Tisztelt Szakértő!

Nemrég regisztráltam egy német nyelvű oldalon, ahol filmeket tudtam ingyen online nézni német nyelven. ( Szerettem volna bővíteni a nyelvismeretem) Az oldal a streamowo.de .

Azonban ma vettem észre, hogy kaptam tőlük egy fizetési felszólítást, miszerint lejárt az 5 napos ingyenes teszt verzió, és automatikusan áttettek éves előfizetésre, amit ki kell fizetnem.

Azt mondják, hogy nem lehet lemondani, csak az egy év után, ha nem akarom hosszabbítani.
Mi tévő legyek? Be tudják hajtani rajtam az összeget?

Azt írták, ha nem fizetek felfogadnak egy incasso céget és IP-cím alapján kiderítik az adataimat.

A felhasználási feltételek itt olvashatók:
https://streamowo.de/…ngungen.html

Előre is köszönöm a segítséget!