Kötelező support?


efi99 # 2018.08.17. 20:44
Baloggg # 2018.08.17. 20:07

Jónpot !Párnapja történt egy olyan-eset jogy előzésközben ki elöutem egyy auto lakot területen belül mikor soroltam vissza meg ibojgot a hátso réssze de ezt nem vettem figyelembe igy haza érkeztem ki jöttek a rendörők és volt egy felületi sérülés mint két autón , én tölem azzonal elvették a jogosítvany mivel a másik fél aszt mondta rá huzatm a kormyányt neki bal oldalt volt a sérülés nekm jobb hátsó rögháritón ...

Nem tudtam higatan beszélni zavart és megilyet állapotban voltam igy össze vissza besszéltem jegyző könyv felvétele nem volt csak helyszinelés ..

Meg változthatom a valomasom ..és mi lessz ebböl az úgy böl jogsit vissza kapom személyi sérülés nem törté csak közúti veszélyeztetés

pixel # 2005.06.09. 15:30

Ez olyan mint a garancia, egy évig javítani, cserélni kell a terméket (pl meghibásodott CD vagy bugos program esetén javítani)

Supportba tartozik a program kezelési utmutatója is (verziótól függően a módosításról tájékoztatást kell adni, telefon weblap, e-mail fax stb. formában.)

Mivel én is programozással foglakozom ezt sokkal rugalmasabban oldom meg.
(audenciát lehet kérni.)
:)

HEX77 # 2005.06.07. 08:47

Sziasztok,

A minap olyat hallottam, hogy ha kifejlesztek valakinek egy szoftvert, akkor törvény írja elő hogy 1 évig supportáljam azt.

Nekem ez kissé furcsa, tudnátok segíteni hol tudok ennek utánnanézni, ill. pontosan mit ért a törvénykönyv support alatt?