bkv fenyegetőzés

windcathy # 2008.12.20. 09:41

Az a helyzet Egyjogász, hogy ha nem jut eszembe megkérdezni itt, ellenérzésem ide vagy oda Mi is mentünk volna a rendőrségre, hiszen ha egy ügyvédi iroda ilyen határozottan állítja, elhiszem, hogy nincs más választásom!

merthogy állította, hogy mindenképp bizonyítanom kell, és a bíróságra vonatkozó érveimet, miszerint majd akkor ott igazolok, azzal ütötte, hogy ott már nem lesz lehetőségem!
Laikus emberek vagyunk, ilyen büntetésre nem készültünk fel, és nem hittem volna, hogy egy ügyvéd, miközben "rögzíti a beszélgetést" ennyire félrevezet a jogainkat illetően! Éreztem az igazságtalanságot, és hibáztattam a jogrendszert, de nem gondoltam volna, hogy ügyvéd mondjon ilyeneket "jogtalanul"
Nem hiszem el, hogy még senki nem jelentette fel ezt az embert azért, amit csinál!
És bár sokan elismerik, tényleg jogos a büntetés, meg talán néhány hozzászólást olvastam, ami nyilvánvalóan egy kissé elferdített, de azért egyre több helyről jön az infó, hogy aki fizet talán még rosszabbul jár, mert utána folyamatosan ujabb csekkeket kap!

Az igaz, hogy talán el kellene menni ettől függetlenül a rendőrségre, mert valaki azért visszaélt az adatainkkal, még ha a pontos adatokat nem is tudta, de az más kérdés!