Röviden a kérdésem az volna, megbüntetett a BKV Dr. Rádi Péter küldött egy felszólítást, hogy 8 napon belül közel 500 ezer ft-ot fizessek be /természetesen nem tudom, hogyan/ majd megkaptam most a második levelet, hogy bíróságra megy az ügyem, ha 5 napon belül nem rendezem, következményeket szeretném megtudni, mert nagyon félek mi lesz velem, sajnos mondhatni nincstelen vagyok, semmim sincs és október óta állásom sincs, nincs jövedelmem a munaknélkülit se kaptam még meg , ami 25.500 ft lesz majd 3 hónapig, mit tehetek, ha nem tudom rendezni hibámon kívül, mit tehetnek velem???? mik a következmények, és hogyan lehet orvosolni, hisz gondolom hozzám hasonlóan sok embernek nincs pénze kifizetni ekkora összeget, és sajnos utálok tartozni, sose tartoztam, de nincs semmi jövedelmem se lakásom se ingóságom, mi lesz velem???
sos!
hiába írtam meg az ügyvédnek is 3 oldalas levélben mi a helyzetem semmit se reagált rá a második levelet most adtam fel, azt már csa simán ,mert ajánlott levélre sincs pénzem.