Gyermekláthatás - pénzeltünés


monalisa1 # 2008.06.04. 22:47

... És bár Tamás123 vallásos családból származónak vallja magát, de a honlapján állandóan káromkodik, mocskolódik! Szerencséje, hogy akikről ír, mind ez idáig még nem jelentették fel nagy nyílvánosság előtt elkövetett becsületsértésért, rágalmazásért.

Nyimnyám egy pasas, akik csak itt a fórumon "erős"...

_Wasp_ # 2008.06.04. 21:32

atesz, ha találkoznál vele, magyarázd már el neki, hogy ne másolja be az összes topicba ugyanazt a hozzászólást. Ne kérdezzen, ha úgyse fogadja meg.

(ő egy troll. nem lehet vele egyébként mit kezdeni. szerintem azon örvendezik, hogy idegesíti a fórumozókat. Keress csak rá a hozzászólásaira és meglátod.)


_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

atesz30 # 2008.06.04. 20:35

Nincs cimborád, ismerősöd, haverod, barátod, kivel együtt el tudnátok menni a fiad iskolájához? Sejtem, sőt át tudom érezni, helyzeted súlyát, de bizton állithatom, hogy velem ez nem tudna ilyen formában megtörténni. Nem tudom, miért nem veszel magadhoz önvédelmi ezközt s teszed ártalmatlanná örökre. Én ezt tenném! Ne add fel a harcot, kitartás, esetleg ha valamilyen formában segitség kellene..........?

Tamás123 # 2008.05.10. 17:47

Köszönöm, ha megnézed a bontóperem weboldalát.

http://bontoperem.mindenkilapja.hu/

Csiza Csaba

kali # 2008.04.06. 05:09

Köszöbön a kimerítő választ, akkor végülis a feljelentést is felesleges megtenni, több munka lenne az egészben mint hogy visszajöjjön a pénz. Csak pár 10 ezerről van szó.
És hát végülis nehéz lenne akkor bizonyítani hogy tényleg csak ő járt ott, meg hogy pontosan mennyi pénz is volt a szekrénybe, hisz ezeket csak én tudom. Nincs bekamerázva a lakás :)

_Wasp_ # 2008.04.05. 15:05

megpróbálja felderíteni a körülményeket, ha eléggé alaposnak tartja a gyenút, akkor vádat emel, a bíróság ítéletet hoz.

mindenesetre meg fogják kérdezni, hogy járhatott-e más is abban a szobában? Mikor tűnt el a pénz? Előtte mikor láttad utoljára?

de ha minden klappol, akkor is meglehetősen esélytelen az elmarasztaló ítélet, hiszen csak közvetett bizonyítékok lesznek.

Kérdés persze, mekkora összegről volt szó, ha kellően nagy, akkor lehet, hogy felkelti a rendőrség érdeklődését annyira, hogy ujjelnyomatokat keressen.

De ez se valószínű...


_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

kali # 2008.04.05. 14:47

A hálószobába a vitrinbe tartom a pénzt, hülye dolog, de még nem nyitottam bankszámlát neki. De végülis miután nem egy központi helyen van, így nem is okozna gondot hogy ott van.

Láthatás során az apuka nem ösztönözte a gyereket hogy a nappaliba vagy a gyerekszobába kéne játszani. Eleve nem minősítenem az ilyen fajta primitivséget hogy a hálószobába a földön játszanak, egy privát, intim helyen.

A lényeg hogy eltünt kézpénz, miután senki más nem járkál rajtam és a kisgyereken kivül abba a szobába, így másra nem igazán lehet gondolni.

Mit tehetek? Ha feljelentést teszek az mivel jár? Bemegyek és jelentem hogy ez történt? Ilyen esetben hogy jár el a hatóság?