Hamis vád?


Nahajm # 2019.11.02. 17:22

Valaki tudna esetleg segiteni?
Mert szerintem ö ezzel megvádolt minket, hogy azt mondtuk a terméket is megkaptuk.
Ez nem igaz. Soha nem küldte, igy nem is mondhatta senki. Abból lehet bajom,hogy azt mondtam anno , hogy a pénzt sem kaptam vissza? ( tényleg igy emlékeztem)

Nahajm # 2019.11.02. 12:22

A másik dolog, hogy hazudott össze-vissza, hogy innen meg onnan beszerezte a cucvokat,ami nem igaz, ezt a bíró is látta. Ez azért simán megállja a hatóság félrevezetését,nem?

Nahajm # 2019.11.02. 11:46

Vagy esetleg a hatóság félrevezzetése?

Nahajm # 2019.11.02. 10:33

Üdv!
A sztori röviden: egy csaló miatt tárgyalásra idéztek,mert a kihallgatáskor azt mondtam se a terméket,se a penzt nem küldte vissza.
Kiderült,hogy visszautalta az ârát, én viszont ezt elfelejtettem. Ez oké. Viszont azt állitja,higy en azt mondtam a terméket is megkaptam,ami viszont nem igaz. Nem tudja bizonyitani,csak annyit mondott,hogy ö pedig ugy emlékszik,hogy én azt mondtam. Ezzel ö engem nem vádolt meg buncselekménnyel? 3-an voltunk még igy tanúk. Valóban visszakaptuk a pënzt, ezt a kihallgatáskor nem emlitettük, szerintem mindenki elfelejtette,léven,hogy egy 4-5 ëves dologrol van szo. De terméket nem külfött. Ezért nem lehet feljelenteni, nem hamis vád ez?