Nemzeti Szocialista rendszer bűneinek tagadása.


Anatole # 2019.12.23. 16:04

Egy kérdésem lenne. A facebook oldalra feltettem a sérelmet amit okoztak a jogi hivatalok. A facebook azonnal letörülte, sőt...Meg teheti-e?

Anatole # 2019.12.23. 16:02

Kedves Traffic! Nem mernek becsület sértésért feljelenteni, hiszen van egy törvény: Becsületsértés Btk.227.§ (1) 226.§. „bármely cikkben szereplő, állítást, csak a teljes szövegkörnyezet ismeretében lehet vizsgálni…A törvény értelmében nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valónak bizonyul. A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát
1. a közérdek vagy
2. bárkinek jogos érdeke

Tehát, most ami volt tárgyalás a bíró nő üzente, nem kapta meg még az ügyész az Írországi Google választ. De az ügyvédem elment a bíróságra és az ügyész is megjelent. Pocskondiázott, engem és az ügyvédemet is aki jelent volt. Írtam neki egy levelet amiben helyre tettem az ügyész agyát.

Traffic # 2019.12.14. 06:51

T. anatole!

Lehetséges, hogy a hozzászólása alapján rágalmazás miatt indult nyomozás(ok) során a gyanúsítottkénti idézésre kell majd elmennie.

Anatole # 2019.12.13. 17:35

Hat éve folyik egy per ellenem. Van egy haragosom, dr Tatár Zoltán volt ügyvéd aki a nevemben feltett egy pár cikket amit a KSH is engedélyezett. A Berettyóújfalui rendőrségen folytatták le a nyomozást. A rendőr főhadnagy Farkas Vince aki már a lakásomon is zaklatott, majd a kihallgatáson kiabált velem. Szerinte a fia aki egyetemre jár jól tudja, hogy a KSH cikk nem igaz, mert a zsidókkal másként bántak. Majd az ügyészségen elfogadták a vádat. Három év után ejtették a vádat, bebizonyosodott, szakértökkel, nem ÉN írtam a cikkeket. A vádat képviselő dr Gut Béla Richárd ügyész is szidó, megfenyegette a Debreceni bírónőt, hogy a pert folytassa tovább, így az ügyet vissza adták a Berettyóújfalui bíróságra. Az ügyész azt akarta bebizonyítani, az ÉN IP címemről lett a levél elküldve. Újabb szakértő bebizonyította, nem lehet bizonyítani. Irt az Amerikai Google központba ahol elzavarták mert ellenkezik az amerikai joggal és törvénnyel a kérés, hiszen amerikai a Google. Majd most irt az Írországi Google központba ahol várja a választ, de ugyan akkor én is írtam az Írországi Google központnak ahonnan megjött a válasz, miszerint az amerikai törvényeket kell alkalmazni, tehát nincs válasz, de az ügyész vár. Ez az ügyész megtámadott a bírósági folyosón, féltem, megver. Majd az ügyvédemet elkapta a bírósági épület előtt ahol szinte megfenyegette, mi jogon mert védeni. A tárgyalásra olyan eseteket akart a vádba vinni ami nem is az ügyhöz tartozott, de évekig nyomozott utánam más városokba, hol tud törvénytelen eseteket beadni a vádba. Hiába írtam a főügyészségre és közöltem ezeket a tényeket, nem fogadják el a vádakat és tovább folytathatja az aljasságait ellenem, vagyis az ügyemet tovább viheti. B.1242/2014/8. Mit tehetek ezzel az ügyésszel, hova fordulhatok.