Sikertelen elterelés


fekete mamba # 2020.10.26. 17:51

Komolyan, a drogFOSZASZTÁS büntethetőségét valakinek el kellene vinni Strasbourgig. Az állam olyan területen turkál az ilyen tényállás hatályban tartásával, ahol semmi keresni valója...

Lőrik Ügyvédi Iroda # 2020.06.02. 09:09

Tisztelt Pompeius,

Mivel nem végezte el az elterelést a megfelelő időn belül, így vádat fognak Önnel szemben emelni. Azonban ha elkezdi ismételten az elterelést és ezt igazolja, enyhítő körülményként figyelembe fogják azt venni.

https://lorik.hu/…-birtoklasa/

mrkorrekt # 2020.05.30. 14:38

Ez egy nagyon jó kis cikk ezzel kapcsolatban:

https://drkiralyeniko.com/…yek-koreben/

Pompeius # 2020.05.20. 11:34

Tisztelt Fórumozók!

2017-ben kaptak el a rendőrök, egy marihuánás cigarettát fogyasztottunk el a barátaimmal. Akkor lehetőséget kaptam az elterelésre, azonban azt nem fejeztem be.

2020. márciusában felvették egy folytatólagos kihallgatási eljárás keretében a vallomásomat, hogy az elterelést miért nem végeztem el. Most az ügyészségnél van az ügyem.

Felvettem a kapcsolatot a rendőrségi előadómmal, kitől érdeklődésemre megtudtam, hogy pozitívan hathat az ügyemre, ha megkeresem az ügyészséget azzal a szándékkal, hogy újból megkezdhessem az elterelést. Így tehát írtam egy emailt az ügyészségnek, melyre azt a választ kaptam, hogy a levelemet felvették a központi levelezési rendszerbe.

Hogyan léphet az ügyészség a következőkben?
Mindenképpen fog vádirat születni?
Nincs már rá mód, hogy mégis megkezdjem az elterelést?
Elegendő volt egy esetleges újbóli elterelés megkezdéséhez az ügyészségnek írt email, vagy további módokon is tanácsos kifejeznem ez irányú szándékom?

Az egyetemi tanulmányaim bánhatják ezt a ballépést.

Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít,
Üdvözlettel,
Pompeius