Zaklatás és gondokság alá helyezés


alexas # 2020.10.19. 18:25

Hello!

Fiatal felnőttkorú nő vagyok és feljelentést tettem lelki terrorral kapcsolatosan. Adott egy lány aki a barátnőm volt 10 évig, de észre se vettem minden ismerősömet, barátomat ledarálta (később kiderült, hogy le is feküdt mindegyikkel). Csak a testvérem maradt nekem. Bárkivel szeretném felvenni a kapcsolatot azt mondják, hogy magyarázattal tartozom nekik, és mikor rákérdezek hogy miről vagy mit tettem betegnek neveznek, jobbik eset mikor szó nélkül letiltanak. Viszont ismeretlenek bukkannak fel a semmiből és azt állítják, hogy engem ismernek. Így élek 2 éve. Betelt a pohár ugyanis most már idegen emberek is elkezdtek betegnek és paranoiásnak nevezni a környéken, mint kiderült a lány idejár a fiújához a kerületbe (de nem budapesti lakos). Közösségi médián írogatnak rám ismeretlen fiúk, rébuszokban beszélnek, nemi szervükről küldenek képeket vagy arról az erdőről beszélnek ahova futni járok. Testvéremmel valószínűsítettük, hogy ez a lány a Tinderen bujtogatja fel ezeket az embereket. Kérdésem a következő: feljelentés ellenére minden csak rosszabbodott, a lány mostmár 16x-san állítja, hogy én beteg és bűnös vagyok amiről papírom is van(?).
Az elmúlt fél évben már a testvérem baráti köre is ködbe veszett, pszichológushoz küldik minden előzmény és indoklás nélkül! A futballcsapat facebook csoportjából is szó nélkül kirakták, nem köszönnek neki. Mit művel ez a lány?!
A napokban kaptam egy beidéző levelet a kormányhivatalba, indoklásként az van feltüntetve, hogy a rendőrség eljárást indított gondokság alá helyezés vizsgálatáról irányomban. Ez az én javamat szolgálja vagy ez a lány megtévesztette a rendőrséget is? Nagymamám is beszélt a rendőrséggel telefonon, azt mondta hogy nem merem elhagyni a házat a testvérem kísérete nélkül, ami igaz is. Talán ezért? Vagy mi folyik itt?