UPC szerződés más nevére annak tudta nélkül...


kiscsillag777 # 2009.12.17. 19:37

Lehet de nem akarok vádaskodni ha náluk ez így működik. Ezért kérdeztem meg itt hátha jogilag valaki tudja mi a helyzet? De ha nem, akkor nem beírok nekik hátha választ kapok pár hónapon belül.

végrehajtó1 # 2009.12.17. 19:23

Ugyanígy kellene működnie a UPC-nek vagy tévedek?

Ha annak a felét amit ideírtál az UPC 'vezérkarának' írtad volna lehet hogy tudnád a választ...:)

kiscsillag777 # 2009.12.17. 18:56

Már voltunk a behajtó cégnél és át lettek irányítva a csekkek a tényleges fogyasztóhoz. Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a UPC tényleg így működik vagy csak nekem mondták, hogy semmiféle ellenőrzés nincs a szerződő fél személyazonosságára vonatkozóan? Most csak erre kérnék választ ha valaki tud valamit pontosan erről. Amúgy a bank se és a t-online se hatóság, mégis kérhetnek, Kérnek személyit. Igaz nem vagy köteles felmutatni de akkor ők meg nem fognak hitelt adni meg szerződést kötni.. Egy boltba is elkérik alkohol vagy cigaretta vásárláskor a személyigazolványt ha nem tűnsz 18-nak és nem kell felmutatnod mert nem kötelező de akkor nem szolgálnak ki! Ugyanígy kellene működnie a UPC-nek vagy tévedek?

guba # 2009.12.17. 09:46

Vélemény? Nagyon sajnállak. Tanácsra, meg úgy tűnik nincs szükséged. Menjél behajtóhoz...

kiscsillag777 # 2009.12.16. 20:27

Még annyit, hogy ezek szerint azt sem ellenőrzik az illető nagykorú vagy sem.

kiscsillag777 # 2009.12.16. 20:06

Igen, valóban ezt kellene tennem de nem akarom feljelenteni az ismerősömet 7 éve ismerjük egymást 2 pici gyermek édesanyja. Már megbeszéltünk mindent és nagyon bánja amit tett. Azt állítja kifejezetten a UPC-s üzletkötő beszélte rá más név megadására mivel az ismerősöm nevén már felhalmozódott a UPC felé tartózás. Voltunk bent a UPC-nél hátha át lehet írni a tényleges felhasználó nevére, mivel már nincs érvényes szerződés a rengeteg tartozás miatt, nem lehet. Ami még szörnyűbb megkérdeztem ez náluk törvényesen működik, hogy nem kérnek személyi számot?, azt mondta az ügyintéző ők nem hatóság és nem kötelesek elkérni, én addig nem fogok tudni tőlük semmilyen szolgáltatást igénybe venni amíg ki nincs egyenlítve a tartozás. Na most tudomásom van arról is, hogy jelenleg is előfizetésük van az ismerősöméknek hamis névvel, születési dátummal amit szintén az üzletkötő javasolt(hozzáteszem nem ugyan az mint aki az én nevemre kötötte a szerződést). Úgy látszik náluk ez bevett szokás, másra nem tudok gondolni. Ennyi erővel bárki bármilyen adatokat megad nem néznek utána abszolút! Ez törvénybe ütközik mármint a UPC részéről? Amúgy már voltunk a behajtó cégnél és ott aláírta az ismerősöm azt a papírt amivel mostantól ő fizeti ki részletekben a tartozást persze ettől még hivatalosan tőlem követelhetik az összeget egyben ha nincs időben törlesztve. Ezért lett volna talán megoldás ha átvállalhatja az ismerősöm a felelősséget ami eredetileg is őt terhelné. Egyszerűen nem tudom felfogni... semmi ellenőrzés?
Vélemény?

guba # 2009.12.15. 07:55

Tegyél feljelentést, és közöld a szolgáltatóval, hogy a szerződés érvénytelen, nem fizetsz semmit.

kiscsillag777 # 2009.12.15. 04:27

Tisztelt hozzáértők!

Tegnap kaptam egy behajtó cégtől felszólítást, hogy fizessek be 20.000ft-ot(ez csak a részlet fizetés az egész összeg 112.000 ft.) amit megállapítottak az én nevemre. De a papírról kiderült, hogy az én nevemre de az ismerősöm címére rendelte meg az internet,telefon,tv az Én tudtom nélkül. Megadta az én adataimat és az én aláírásomat hamisította a papírra, lehetséges a UPC , nem kér személyit meg lakcímkártyát stb.. nem értem?! Ilyenkor mit tudok csinálni?