El érnék bármit a feljelentéssel?


V.R. # 2010.07.18. 14:05

Jó napot!
Nekem olyan ügyben kéne tanács hogy az otthonomból egy volt ismerősőm el lopott tőlem 40.000 Ft és nem tudom hogy elérnék e valamit azzal hogy feljelentem ,csak az a baj hogy nincs tárgyi bizonyítékom (Pl: videó felvétel).
Azért vagyok biztos benne hogy ő volt mert csak ő volt aznap a házamban délután én pedig mielött találkoztunk megszámoltam mennyi pénzem van ugyanis kocsi törlesztést kellet volna be fizetnem , amikor nálam volt sokszor kijárkáltam és egy idő után furcsán viselkedett majd hirtelen egyéb elfoglaltsága támadt és elment pedig elötte még úgy volt hogy többiekkel találkozunk, ezek után este kíváncsiságból megnéztem újra a pénzem mert rossz érzésem volt , és a doboz amiben tartottam másképp volt el helyezve és pénz is hiányzott belőle , ez a személy sajnos mivel megbíztam benne tudta hogy hol tartottam a pénzem. De mind ezek előtt 1 héttel egy közös hölgy ismerősünknél is el tűnt pénz mikor ez az ismerősöm ott járt csak bizonyíték híján nem tehetett semmit és nála is szintén csak ez a személy járt akkor , mások meg mondták hogy hallották ezt az ismerőst amint dicsekszik valakinek hogy mennyi pénzt ellopott úgy hogy nem is vettük észre , bár ezzel se hiszem hogy sokra mennék rendőrségen , mert fől hívtam és mindent tagadott és még én lettem meg fenyegetve hogy jobb lesz ha leállok és hogy rágalmazásért fel jelent. Abban pedig 100% biztosak vagyunk hogy ő lopott meg minket.

Szóval a kérdésem az lenne hogy elérek bármit is azzal ha feljelentem vagy tárgyi bizonyíték híján semmit se tud tenni a rendőrség?
Köszönöm tanácsaikat.

kovacsz # 2010.07.18. 17:44

Feljelentést lehet tenni, de figyelembe véve a leírtakat esélyed szinte semmi. :-(