ventil: "Holnap visszakapom a laptopomat" Ennek örülök, mint írtam, talán változik a világ.
Ugyankkor hogyan lehetséges, hogy két és fél hónapja a bíró a teljes számítógépemet elkobozni rendelte (nem beszélve + 6 irreleváns winchesterről), pedig láthatóan kitisztult, hogy csak a sáros adathordozók felett rendelkezhetnek?
Nick: "azt már mondtam, hogy az ügyhöz nem kapcsolódó lefogalt tárgyakat ki kellett volna adni, azt is leírtam, hogy most hol kérheted. Indítvány nélkül ez nem megy, ha nem teszed meg, csak magadra vethetsz." Panaszokat írtam eleget, hogy adják vissza, amit nem hoztak összefüggésbe bűncselekménnyel. Többek közt a Legfőbb Ügyészségnek is, akik többek közt a lefoglalások törvényességének vizsgálatára tekintettel küldték tovább a panaszt a II.-III. kerületnek, akik nem tettek semmit. Nem hiszem, hogy magamra kellene vetnem. Én megtettem mindent azért, hogy visszaadják, de nem adták. Az ítéletből kitűnik, hogy ha kértem volna a II.-III. kerületi Bíróságtól, akkor sem adták volna ki. De azért megpróbálkozok a Fővárosi Bírósággal is. Nick, jól sejtem, hogy csak azok a winchesterek és CD-k maradhatnak ott, amin találtak illegális felvételt?
JuK