Fórum büntetőjog régebbi elöl     új hozzászólás


Hivatal megtévesztése

Kerekes Ádám # e-mail 2012.04.11. 12:59

Koszonom. Remélem ott lesz egyetlen egy ember is aki érti a jogot ebben az országban. Gondolom majd le fognak razni, de nem hagyom magam, mert nincs mas lehetosegem ebben az országban. Az ügyészség és a Bíróság túl lassú és költséges egy kismebernek. Évekig folyó tárgyalásokra nekem nincs pénzem. Bocsánat, hogy nem irtam le egyértelműen az ügyet, de nem lehet nyilvános.

Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2012.04.10. 18:21

OFF
Miért ne lehetne? Akár részleteiben is. Most megsértődtél, mert egy versedet megkritizáltam? Általában tetszenek, de ez most gyenge volt. És nem azért, mert nem értek vele egyet. Attól még zseniális is lehetne.
ON

www.kbs-ugyved.hu

Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2012.04.10. 17:26

Te értetted, mit kérdez? Művészlelkek...

www.kbs-ugyved.hu

Kerekes Ádám # e-mail 2012.04.09. 20:20

Tisztelt Jogértők!

Budapesti lakos vagyok.
Nem igazán hiszek a magyar igazságszolgáltatás tisztességében, ezért kérdésem lenne, hogy hová fordulhatok a fővárosban, hogy megvizsgáljanak egy esetet, mielőtt el lenne tussolva. Hivatalt kellene megvizsgálni. A hivatal véd egy személyt.

Van egy bírósági ügyem, amiben egy hivatal hozott egy határozatot, amiben van egy kijelentése egy személynek akit alaptalanul védenek. A személy most beperelt engem és teljesen egyértelműen ellentétes nyilatkozata van, az bírósági idéző végzés jegyzőnyvén mint ami a határozatban szerepel.

A hivatali határozat és az bírósági idéző végzés szorosan összefügg és nem bizok egy vidéki város hivataljában és annak bíróságában. Védeni fogják magukat és eltussolják. Rengeteg hivatali visszaélésről hallani, de nekem fontos az igazság.

Hová fordulhatok az ügy kivizsgálásért a fővárosban? Személyesen is tennék nyilatkozatot és leadnám a bizonyítékokat. Semmiképpen nem kívánom abban a városban megtenni, mert a polgármester is tud az ügyről és szerintem eltussolnák (pl. adminisztrációs hiba, stb) és én mint kisember vesztes leszek. És megyei szinten sem akarok bejelentést vagy feljelentést tenni, mert a fővárosnak nagyobb nyomása lehet, ha a megfelelő helyre fordulok.

Hová fordulhatok?

Előre is köszönöm a segítséget!