Pszichiátrián kezelt, gyógyszerezett sértett


Agent Cooper # 2014.01.14. 17:52

Erre csak egy közhelyes szólással tudok reagálni: Jobb félni, mint megijedni.


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

indesign # 2014.01.14. 17:07

Ez sajnálatos. Egy kicsit félek.

Agent Cooper # 2014.01.04. 14:30

Kedves

Sajnos az ügye nem hangzik túl jól... Egyrészt az, hogy Ön valakit bolondnak tart, az korántsem jelenti azt, hogy az is. Másrészt azt, hogy „hamis tanúkat is gyűjtött maga mellé nyilván anyagi érdekeltségből” célszerű bizonyítani, mert anélkül való hangoztatása újabb bűncselekményt (hamis vád) valósíthat meg.
Nem vagdalkozni kellene, hanem okosan védekezni.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

indesign # 2014.01.03. 19:35

Egyenlőre a gyógyszeres, pszichiátriás felállásra volnék kíváncsi, hogy ilyen esetben egy vélhetően kígyót békát az emberre szídó "bolondot" mennyire vesz komolyan a bíróság. Főleg, ha talál pártfogókat is.

Másrészt elmondanám, hogy a sértett orosz rulett szinten hívott rám rendőrt több alkalommal, (körülbelül 40-50) ebből 4-5 alkalommal be is vittek miatta és komoly ügyek indultak meg.

Az indokolatlan, vagy hamis bejelentéseket nem nagyon vizsgálták ki, de hiába tettem panaszt, nem vették figyelembe. Jelenleg már lezárult a téma, de a régi be nem fejezett ügyeket vették újra górcső alá és kicsit félünk a végkifejletről.

Olyanokkal rágalmaz a sértett, hogy késsel fenyegettem, megvertem, terrorizáltam, sőt, hamis tanúkat is gyűjtött maga mellé nyilván anyagi érdekeltségből, mivel gyakorlatilag széthordják már a sértett lakását.

indesign # 2014.01.03. 19:28

(A sértett, aki feljelentett súlyos vádakkal például legutóbb ellentmondásokba keveredett egy magánindítványi ügyben, de számos más ügy is elindult miatta ellenem. Többek között halálos fenyegetés, súlyos, könnyű testi sértés kísérlete, garázdaság, és egyebek.

A magánindítványi ügyben konkrétan a saját, bíró által felolvasott rendőri vallomását tagadta le, miszerint "ez nem így történt" mintha csak kérdezte volna a bíró.)

A személy rendszeresen szed gyógyszereket, depresszióval, pánikbetegséggel kezelik a kerületileg illetékes mentálhiigénés központban, de tudomásom szerint nem cselekvőképtelen. A tárgyalásokon rendkívül ellentmondásos, zavart.

Mit lehet tenni egy ilyen sértettel szemben? Hogyan lehet védekezni? Számos rendkívül súlyos vádat sorakoztatott fel ellenem számos ügyben (orosz rulett szinten), hamis tanúkat is gyűjtött maga mellé, vallomásaiban ellentmondásos, de látleletet mindig tudott csináltatni. A sérüléseket valószínűleg önmagának okozhatta.