Tisztelt Gerbera!
Ne legyen félreértés meg zűrzavar, gyorsan elmondom, hogy nem volt ott részemről semmiféle kihívó magatartás.
Én hülye f.sz, az egyik tanút költöztetni mentem a helyszínre, ezt is kb. szívességi alapon, mert rohadtul lett volna helyette jobb dolgom is. (idegennek el sem vállaltam volna efféle trógermunkát, gondolom ez evidens..)
Nekem azt mondták, hogy nem lesz már a lakásban senki, ehelyett ott volt ez a féreg, meg még egy féreg. Ne kérje senki, hogy virágnyelven nevezzem őket: ezek iskolázatlan, piás, mélyigénytelen férgek.
Nyilván a fene sem akart foglalkozni velük, mégis milyen kihívó magatartást valósíthattam volna meg? Most komolyan! Ha netán verekedni akarok (nem szokásom amúgy), akkor elmegyek valahová ahol nem ismer senki, és következmények nélkül lehet kötekedni. Nem így a logikus?
Addig itt sem volt baj, míg a piás bátorra nem itta magát, és el nem kezdte az ügyfelemet (az egyik tanú, amúgy rokonok) sértegetni, akadályozni a költözésben, meg persze az összes jelenlevő teleb..ott k.. anyját emlegetni.
A tanúja meg egy olyan figura, aki a korábban ott lakó ügyfelemet többször is megfenyegette, hogy éjjel mikor alszik, elvágja a nyakát. Kellemes polgári miliő, ugye? (az illető amúgy vendégként tartózkodott rendszeresen a lakásban, pontosabban a piás élettársa ez)
Szóval ismét felhívom a sztorit olvasgatók figyelmét, hogy itt a fékevesztett, szellemileg degradált lumpen réteg partizánakciójáról van szó, nem pedig szegény szerencsétlen áldozatok bántalmazásáról. Aki burokban él, annak ez mese habbal. Aki már egyszer is ráfaragott a csőcselék agressziója miatt, annak nem kell magyarázkodnom. Kultúremberként rohadtul de nem volt semmi ingerenciám ezekkel az állat alatti lényekkel bármiféle interakcióba kerülni, igazán nem rajtam múlott a dolog - aki engem hibáztat, szíve joga. Egyszerűen nem érdekel - én voltam ott, az én k. anyámat. Ennyi.
És bizony az én mérnöki logikámhoz ez a jogászkodás teljesen alkalmatlan, nem véletlenül kértem tanácsokat. Mi, gyakorlati szakemberek logikusan és egyértelműen gondolkozunk, nekünk nincsenek érzelmeink a munkánk során - természeti törvényekkel dolgozunk, nem mondvacsinált jogszabályokkal. Most pedig védem a s.ggem ahogy csak tudom, és azon vagyok hogy minél olcsóbban megússzam ezt a sz.rságot. De attól még elmondom, ha máskor is belekerülnék efféle helyzetbe, akkor sem fogok meghunyászkodni. Van gerincem hálistennek, és kiállok az igazamért ha szükséges. Köszönöm azon tisztességes polgártársaim megértését, akik szintén nem a bajkeverők, zsiványok, lumpen elemek oldalán állnak!