Trágyaszag -vs- Polg.hivatal

Gy.Tibi # 2003.07.27. 11:27

Mivel hasonló cipőben járok, így utólag visszagondolva jobban jártam volna ha birtok védelmi vonalon próbálom meg elrendezni az ügyet . Az Én és szomszédaim kontra disznótartó szomszéd ügye már 1 éve húzódik. Lásd : Disznótartás Szigetszentmiklóson fórumot.

Lili01 # 2003.07.21. 13:42

Kedves Borg!

igen először az Önkormányzathoz kell fordulni és azt követően fordulhat az általunbk hozott határozat ellen a bírósághoz. Ha 30 napon belül nem hozzák meg a határozatot jogsértés miatt fordulhat még a Megyei Közigazgatási Hivatalhoz.

Üdvözlettel:

Lili

Borg írta - 2003.07.15 21:06
Üdvözlöm önöket ! Segítséget szeretnék kérni önöktöl.A problémám a következö lenne: Egy kis faluban lakom.Szinte minden nap a reggeli órákban és este erös trágyaszag önti el a környékünket.Szinte 100%-ig tudom ki ebben a bünös.Felhívtam az ÁNTSZ-t és ott azt javasolták forduljak a polgármesteri hivatalhoz és jelentsem be.Majd kérjek a vizsgálatról egy határozatot.Azt szeretném megtudni,hogy mennyi ideje van erre a vizsgálatra a hivatalnak,mert elöre látom,hogy igen-igen el fogják húzni a dolgot.És ha nem vagyok megelégedve a határozattal akkor hova fordulhatok ezek után ?
Elöre is köszönöm válaszukat !

Üdvözlettel:F.Zoltán

Lili

Borg # 2003.07.15. 19:06

Üdvözlöm önöket ! Segítséget szeretnék kérni önöktöl.A problémám a következö lenne: Egy kis faluban lakom.Szinte minden nap a reggeli órákban és este erös trágyaszag önti el a környékünket.Szinte 100%-ig tudom ki ebben a bünös.Felhívtam az ÁNTSZ-t és ott azt javasolták forduljak a polgármesteri hivatalhoz és jelentsem be.Majd kérjek a vizsgálatról egy határozatot.Azt szeretném megtudni,hogy mennyi ideje van erre a vizsgálatra a hivatalnak,mert elöre látom,hogy igen-igen el fogják húzni a dolgot.És ha nem vagyok megelégedve a határozattal akkor hova fordulhatok ezek után ?
Elöre is köszönöm válaszukat !

Üdvözlettel:F.Zoltán