Valóban nem léphetek vissza...?!


gerbera317 # 2019.04.10. 13:45

A szembesítés eléggé értelmes magyar szó, és még nagy barátunk, a google is ismeri, és örömmel elmagyarázza minden arra rászorulónak.
Ha úgy gondolod, hogy már nem akarsz terhelőt mondani a gyanúsítottra, akkor tanúsíts olyan magatartást a szembesítés során, hogy a végén csak azt tudják megállapítani, hogy a szembesítés eredménytelen maradt. Tehát ha megkérdezik, felismered-e a gyanúsítottat, akkor mondd azt, hogy nem, ha fel kell idézned valamit, akkor már nem emlékszel stb. És mindent fogjál rá az időmúlásra.
És máskor ne ártsd magadat mások ilyen dolgába. Tudd meg, hogy igenis vannak családok, ahol a szerelemnek nagyon is fontos eleme az erőszak.

bery ary # 2019.04.10. 08:32

SZERVUSZTOK!
Segítséget szeretnék kérni!
Két hónappal ezelőtt szemtanúja voltam ahogy egy férfi pofozza a feleségét a három gyermeke szeme láttára!
Rendőrt hívtam!
Felvették a vallomásom,rajtam kívül volt ott egy nő is azzal is beszélgettek a járőrök de nem tudom mi történt utána!
Néhány napja hívj egy rendőr nyomozó,hogy fáradjak be a kapitányságra,szembesítésre,kérdezem,én egyedül,mondja,igen,mert,hogy más szemtanú nincs az ügyben!???
Nem tudom mi az a szembesítés?!
Egyébként is,hová lett a hölgy?!
Mivel az elmúlt két hónapban rájöttem,hogy ez az ember itt lakik a közelemben,a legkisebb gyermekem osztálytársa az Ő egyik gyermekének!Sőt láttam együtt vásárolni őket és a neje/akit vert/ bújik hozzá és gerlepárként viselkednek,nos elbizonytalanodtam!???
Azt mondtam a nyomozónak-nem kívánok részt venni a szembesítésen és tanúskodni sem,hova tovább,ügyet sem kívánok ebből csinálni!
Azt mondta,erre nincs lehetőségem és,hogy előállíttathat!
Kérdésem:-Ez valóban így van,továbbá,mi az a szembesítés és felolvassa e a nyomozó az én adataim a garázda emberke előtt????
A választ előre is tisztelettel köszönöm!!!