Szakirányú végzettség a pizzéria nyitáshoz?


C a s a b l a n c a # 2011.09.15. 12:13

Képzelheted, hogy mennyi sznob meg felkapaszkodott "diplomával rendelkező" venne ilyen pizzát, akár csillagos áron is...

C a s a b l a n c a # 2011.09.06. 06:05

Jog- és politikatudományi doktorátus, továbbá diploma kell hozzá, minimum olasz középfokú nyelvtudással, hogy tudjál társalogni a pizzákkal...

A végzettség nem a pizzéria nyitásához kell, hanem esetleg a működtetéshez, ugyanis a dolgozó, aki készíti a pizzát, annak kell, hogy legyen valamilyen végzettsége (pl: szakács), illetve az azt felszolgálónak (pincér).

A nyitáshoz nem "végzettség", hanem működési engedély szükséges, amelyet az önkormányzattól kérhetel (és előre megjósolom, nem lesz könnyű beszerezned).

ReniGergő # 2011.09.05. 13:21

Segítséget szeretnék kérni a következőben: pontosan milyen szakirányú végzettség kell egy pizzéria nyitáshoz? Mennyi idő alatt lehet megszerezni egy ilyen végzettséget és mennyibe kerül? Segítségüket előre is köszönöm!