Fórum ingatlanügyek régebbi elöl     új hozzászólás


Kutyatol valo félelem

MajorDomus # e-mail 2019.06.15. 22:15

Igy van,s adj be egy fegyvertartási kérelmet! Hamar híre megy,s a gond megoldódik.

nanemaaa # e-mail 2019.06.13. 07:37

Jegyzővel nem beszélgetni, meg telefonálgatni kell, hanem írásban birtokvédelmet kérni. A közigazgatás írásos műfaj, melyben határozat fog születni, ami ellen megnyílik akár a jogorvoslat lehetősége is, ha szükséges. Ha csak beszélgetni szeretnél valakivel, akkor próbálkozz Mari nénivel a szomszéd utcából. Ő mindig kapható egy kis csevegésre, pletykákra.

Györgyilány # e-mail 2019.06.12. 20:18

A jegyzo utol erthetetlen,se emailre se telefonra nem reagal!szomszeddal se lehet beszelni, mert szerinte artatlan a kutyaja, hiaba is lattak ketten is hogy az o kutyaja volt!tanacstalan vagyok

MajorDomus # e-mail 2019.06.10. 20:21

Hja kérem,kurvának állni,de közben szűznek maradni,az nem megy!
Vagy beleállsz a konfliktusba,vagy nem költözöl oda!
.
Először is kérdezd meg a jegyzőt,mit lép az ügyben!
Majd kérj fegyvertartási engedélyt,és ügyelj rá,hogy a szomszéd tudomást szerezzen róla.ez elég lesz!

Györgyilány # e-mail 2019.06.09. 20:41

En valami jogi segitsegre gondoltam, amivel en nem kerulok bajba, de a szomszed megkapja a buntetest, en pedig oda tudok koltozni.

MajorDomus # e-mail 2019.06.09. 20:17

Egyszerűbb és tárgyszerűbb egy nyershús csalit kitenni egy rókacsapdába! Az elveszi a kedvét a csatangolástól!

matthiasi # e-mail 2019.06.09. 16:21

Meg kell mérgezni azt az ebet !
Természetesen nagydobra nem kell verni mert akkor erős következményei lesznek.

Györgyilány # e-mail 2019.06.08. 14:06

Kedves forumozok!az en problemam az, hogy vettem egy ingatlant, amibe majus elsejen szerettem volna koltozni eletvitel szeruen! Április 30an hajnalba a szomszed kaukazusi juhászkutyaja szet szedte a keritest, atjott hozzank es megolte az egyik kiskutyankat!felszolitottuk a szomszedot hogy tegyen valamit a kutyajaval, mert felunk tole, es igy nem merunk oda koltozni.a kutya estenkent szabadon van, amit egyebkent egy 2m hosszu lancon tart, kenel es futo nelkul, es ha ugy tartja uri kedve, atugrik a mi udvarunkra.2szemtanu latta az ominuzus esetet mikor megolte a kiskutyat az a nagy dög, de a szomszed szerint roka olte meg, nem az o kutyaja. Jegyzo volt kint nala,majus 16an,azota semmi sincs. Kerdesem, hogy mit lehet tenni ez ugyben? Az hogy a szomszed kutyaja rettegesbe tart, es nem tudok koltozni, azert o birsagolhato? Esetleg karterites keresere jogot ad? Elore is koszonom a valaszt!