Ház falán munka ismeretlen szomszéd felől


MajorDomus # 2020.10.22. 15:24

Akkor jelzem,semmit nem tehetsz a szomszéd engedélye nélkül.
.

Nyulacska99 # 2020.10.21. 20:56

1. Mivel üres a ház nehezen hiszem, hogy erre szenderülne álomba. Valamint a másik oldali szomszédomnak 3 berendezése is a mi telkünk oldalán van ezért van fogalmam a “zörgésről”.
A jövő szomszédaival pedig hadd ne tervezzek már most.
2. Én pedig azt nem vagyok köteles eltűrni, hogy a gyümölcsfái bontsák a ház tetőszerkezetét, ennek ellenére sikeres hivatali lépésekkel ezt se sikerült még megoldani.

3. A kérdés nem arról szólt, hogy jó szomszédi viszonyom lesz e emiatt a jövőbeli lakókkal.

Nem véleményt kértem!

Lapozz tovább!

MajorDomus # 2020.10.21. 17:36

Azt viszont nem,hogy az ő telkére lógjon be a te tulajdonodat képező berendezés(ek),és a leendő lakó a fülledt nyári éjszakában a te kültéri egységeidnek a zörgésére szenderüljön álomba.

Nyulacska99 # 2020.10.21. 09:25

Üdv!

Olyan kérdésem volna, hogy a következő héten szerelnének be hozzánk 2 klímaberendezést aminek a külső eszközei a szomszéd oldali falon kell lennie azonban a szomszédban nem lakik senki és csak nyáron küld valakit aki lekaszálja a másfél méteres gazt, füvet max 2 alkalommal. A kormányablakban annyit tudnak tenni hogy küldenek egy hivatalos megkeresést, ami leírja hogy szeretnénk vele felvenni a kapcsolatot. A postaládájában már így sincs hely. Mit tudunk tenni, hogy felszerelhessék a külső eszközt a saját tulajdonunk falára mivel úgy tudom, hogy biztosítani köteles, hogy a saját tulajdonunkon munkálatokat végezzenek.