Mi a probléma? - álláskeresés


Vikiki5 # 2007.05.09. 11:52

Köszönöm a választ és a bíztatást!

Sajna mindenképp itthon kell maradnom és 30 km-es körzetben gondolkoznom városon kívül, valamint minimálbérben :-) Ami a gyakornokságot illeti, azt úgy tűnik itt "vidéken" nem ismerik.

De azért nem adom fel :-) Csak olyan elszomorító ez a helyzet és dühítő is.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.05.09. 11:43

Mit lehet erre mondani? Ne hagyd abba!
Talán segít, ha nem titkárnői, hanem gyakornoki állásokra pályázol. Nem tudom, mennyire vagy mobil, de meglehet, Budapesten vagy a Dunántúlon több esélyed lenne. Persze, nagy pénzekre itt se számíts.

Vikiki5 # 2007.05.09. 11:20

Tisztelt fórumozók! Gondoltam, leírom a sztorimat hátha okosabb leszek a hozzászólásaitok által, mivel vmit biztosan nagyon nem jól csinálok :-)
4. éves joghallgatóként szüneteltetnem kellett a tanulmányaimat anyagi és családi okokból, és természetesen szerettem volna a városomban, Nyíregyházán elhelyezkedni. Természetesen elsősorban a "szakmában", ezért megpályázatám néhány titkárnői állást különböző ügyvédi irodákban. Beszélek németül, és nem adnak el az oroszok sem, tudok gépelni, stb. szóval sokmindent tudok, amit szerintem egy titkárnőnek tudnia kell, és gyakorlatom is van csak nem jogi területen, de úgy tűnik ez nem számít. Pláne hogy nagy őszintén beleírtam az önéletrajzba, hogy még nem fejeztem be az egyetemet, de szándékomban áll befejezni, levelezőn. Hát mit mondjak, válaszra sem méltattak. Ekkora hátrány az álláskeresésben, hogy joghallgató vagyok?