Uj autó àtadàs


ezmostmi? # 2019.04.20. 05:10

Gerbera,, azért az is érdekes lenne,ha egy szalon-új-autónál motort mosnának. A külső tisztitás-ápolás átadás előtt alapvető+1 ajándék palack pezsgő..itt más lesz a hiba,max egy kontakt nem megfelelő-ennek kiszűrése lehet akár több nap is-(szervizháttér függő)tuti nem vinném haza.-rossz omen...:-))))

gerbera317 # 2019.04.18. 06:54

Mit tehetnèk?
Kérj egy másik példányt azzal, hogy ebben megrendült a bizalmad.
Kerhetek kàrtèrítèst?
Ha bizonyítani tudod, hogy károd keletkezett, akár. :-)
Vagy valami?
Vagy tudomásul veszed, hogy a mosóból (különösen: motormosásból) kijövő autóknál előfordul, hogy csak teljes száradás után indulnak, mintha misem történt volna.

laszlosz # 2019.04.12. 04:35

Az alabbiban kernem szepen a segítsèget, vèlemenyt:
A tegnapi napon vettük volna àt az új autónkat a szalonban. A hölgy 1 óràval az idôpont elôtt hívlott, hogy amikor a mosóból àlltak volna ki, leàllt az auto. Azóta is keresik a hibàjàt, diagnosztikai geppel, mert nem tudjak beindítani.
Mi a ferjemmel odamentunk, hisz a napunk mar ugy volt alakítva. A szervizesek bôszen kerestèk a hibàt. Egyelôre akkor mèg nem talàltàk.

A kèrdèsem: nagyon rossz erzes van bennem emiatt, persze lehet, hogy ma felhívnak, hogy nem volt semmi, csak pl valami blokkolt. De ha hibàsodàs volt, aggaszt, hogy 0 kmesen, mar egy korabban hibas autót vegyek àt több millióért? Új lètère!?
Mit tehetnèk? El lehet àllni? Kerhetek kàrtèrítèst? Vagy valami?

Koszonom szepen