Tisztelt Szakértő!
2011 októberében vásároltam egy új autót szalonból. 2012 szeptemberében az első szervízelés (nem ott ahol vásároltam) alkalmával felhívták a figyelmemet, hogy az autón javításra utaló nyomok találhatók. Ezután visszavittük (még aznap) oda, ahol vettük, és elmondtuk a bajunkat, azt mondták mejavítják, ott volt egy napig az autó, de azon kívűl, hogy letakarították a festék ráfújást, nem igazán történt más. Arra hivatkoztak, hogy a gyártósoron történhetett a hiba. Kértük, hogy írják le, de ezt kérésünkre nem voltak hajlandók megtenni.
Ezután elvittük az autót egy független szervízbe, ahol megállapították,(és írásban is adták), hogy az autó egyes elemei valóban sérültek, javítva voltak.
Ezután, saját magunk megnyugtatására elvittük az importőrhöz, hogy Ők szedjék szét, és vizsgálják be az autót. Miután az autót megbontották, belűről is találtak sérülést, törést, és ennek ismeretében egy pár százezer Ft-os javítási árajánlatot kaptunk, mivel az autó nem gyári állapotú. (és ugyebár ha kijavítják, akkor sem lesz gyári… még jó hogy új autót vettem)
Eközben megkerestünk egy ügyvédet, aki küldött egy levelet a szalonnak a problémánkról. A mai napig nem kaptunk választ.
Viszont az év utolsó napján autómosás után szembesültünk azzal a ténnyel, hogy az egyik ajtóról kb egy 5 Ft-os nagyságban leesett a festék. Lejjebb 5cm-rel pedig felhólyagosodott a festék, és rozsdás.
Ez alatt a pár hónap alatt több gond is volt az autóval, pl. egy hosszabb út után leállítottam az autót 20 percre, és nem indult, bevittem oda ahol vettem, azt mondták semmi baja. Bevittem az importőrhöz, ott 1 nap után kicserélték az akkumulátort.
Ezt az autót azért vettem mert gondoltam egy új autót csak használni kell és nem kell állandóan szervízbe hordanom. Többször kellemetlen helyzetbe kerültem miatta, csavarok potyognak belőle, lóg az eleje és még sorolhatnám.
Nagyot csalódtam benne, és nem tudom ki hibás, szeretnék a végére járni. Mit tudok tenni?
Köszönöm válaszát.