megírt hozzászólás


nica74 # 2012.12.31. 10:27

Segítséget kérnék, illetve szeretném kérdezni, hogy létezik, hogy a hozzászólásom, amit 28-án írtam, ez idáig moderálás alatt van? (Albérleti téma) Vagy én hibáztam volna azzal, hogy a megírása után a Rendben funkcióra klikkeltem? A válasz nagyon fontos lett volna, illetőleg lenne a számomra, ugyanis felkészülten és a jognak megfelelően szerettem volna várni a lakás tulajdonosát. Sem őt, sem magamat nem szeretném becsapni, ezért lenne fontos a válasz.
A segítséget köszönöm!!!

Lois Brown # 2024.02.10. 12:48

Szeretek online nyerőgépekkel játszani. Régebben csak számítógépes játékokat játszottam, és ez nem hozott nekem bevételt. Így most rátaláltam a nyerőgépek játékok magyar https://weiss.bet/hu/casino/slots slots és itt játszom valódi pénzért. Szeretek pénzt nyerni és felvenni a bankkártyámra. Ez gyors és kényelmes. Ez az online kaszinó oldal nagyon népszerű Magyarországon és biztonságos. A regisztráción most rögtön végigmehetsz és igényelheted a bónuszokat.

Majordomus # 2024.02.10. 20:26

Nica
ird meg mégegyszer a kérdésedet...

drbjozsef # 2024.02.11. 06:33

Így tizenkét év után újra? Talán annyira már nem releváns...

frank20054 # 2024.04.19. 06:55

Another ethical concern relates to the potential desensitization to intimacy and human connection that may result from the use of the full body sex doll. Critics argue that reliance on artificial companionship for emotional and sexual fulfillment may hinder individuals' ability to form meaningful and authentic relationships with others. This can lead to social isolation and detachment, ultimately undermining individuals' overall well-being and sense of fulfillment in life. What do you think of using a full body fat sex doll?
Click here for more about the full body sex doll: https://www.sexdollpartner.com/…ize-sex-doll