Hol hibáztam?


ilkoko # 2006.08.01. 13:33

Segítségre, tanácsra lenne szükségem egy peres ügy kapcsán. Ma délelőtt megírtam a problémámat a Fórumra, és meg is találtam a "Segítséget kérek" címszó alatt. Most reménykedve , ill. válaszban bízva újra bekukkantottam, és nem találom az általam írottakat. Technikai, vagy esetleg egyéb hibát követtem-e el? Kérném segítségüket, mert számunkra nagyon fontos lenne valamiféle eligazítást, tanácsot kapni az ügyben. Köszönettel László és neje

Szilágyi Károly # 2006.08.01. 13:39

Kedves ilkoko: a témát a felső sávban található kereső segítségével fogja tudni újra megtalálni.

ilkoko # 2006.08.01. 14:05

Kedves Szilágyi Úr! Köszönjük az azonnali segítségnyújtást! Ha a feltett kérdésre is ilyen gyors és szakszerű válaszban reménykedhetnénk, akkor egy kis remény szikrája is fölcsillanhatna a hitevesztettségünkben. Tisztelettel László és neje

F. Krisztina # 2006.09.25. 17:48

Kedves Szilágyi Úr! A munkajog, foglalkoztatás témakörben felvetettem egy új, meglehetősen hosszúra sikerült témát táppénz címen, láttam is, miután a Rendben gombra kattintottam, viszont azóta nem találom. Mit csináltam rosszul?

zabszem # 2006.11.05. 15:58

Lehet,hogy valamit nem jól csináltam? Előrehozott nyugdíj témában szerettem volna a majdnem utólsó kérdésemet feltenni,de két próbálkozásra sem jelent meg a topicban.Lehet,hogy itt sem járo sikerrel,mert ahogy látom,alig olvassa valaki.Segítene mégis valaki?
Köszi:zabszem

Szilágyi Károly # 2006.12.19. 17:38

Kedves Fórum olvasók!

Sajnos az "eltűnő" hozzászólásokkal kapcsolatban csupán azt a tanácsot tudjuk adni, hogy beküldés előtt az üzenetet - főleg a hosszabb szövegeket - célszerű a "vágólapra" másolni (control+c). így ha valamilyen hiba miatt - ami lehet a hozzászóló vagy a Jogi Fórum oldalán is - eltűnne, onnan vissza lehet másolni (control+v).