Ahogy szokás, vadonatúj showdert hirdettek csütörtök estére az RTL Klubon. Már a program reklámblokkjaiból kiderült, hogy Fábry Sándor, a showman egy életrajzot is felolvas a műsorban. Bizonyos “Black Dánielét”, akinek anyjaként Rácz Károlyt nevezik meg.

  • Természetesen a Blikkben is rendszeresen nyomon követett Terry Black-ügyről és az abban szereplő, örökbe fogadott Danikáról van szó. Az ő kis három hónapos élete adta Fábry Sándornak az ötletet a biográfia megalkotására. Ám a beharangozó blokkra nem csupán a nézők, hanem Terry Black is felfigyelt.
  • Egy kisgyerek élete nem humorforrás. Úgy gondolom, egy három hónapos csecsemőnek ugyanúgy vannak személyiségi jogai, mint bármelyik felnőttnek. Ezért tiltakoztam – mondta el a Blikknek nyilatkozva az ismert transzvesztita művész.
  • Terry Black megkereste az RTL Klub kreatív igazgatóját, a show készítőit, a műsor főszerkesztőjét, illetve producerét is. Tőlük azt a választ kapta, hogy megnézik a műsor kazettáját és megpróbálják elérni Fábry Sándort.
  • Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint Fábry Sándor egy magyarországi jelenséget mutat be.
  • Nem hiszem, hogy Terry Blackre nézve sértő lenne e jelenség különböző visszásságainak kiemelése, amely abszolút humoros módon, a publicisztika eszközeivel történik.
  • Lapzártánkkor ott tartott az ügy, hogy Terry Black csupán határozatlan választ kapott arra a kérdésre, amiről olvasóink már határozottan meggyőződhettek – arra, hogy lemegy-e adásba az életrajz. Danika nevelőapja mindenesetre elmondta, ha elhangzik az írás, dr. Mester Csaba ügyvéd megteszi a megfelelő lépéseket a kisfiú személyiségi