Simon Tibor családja kártérítési pert indíthat a Cafe Allure és a Készenléti Rendőrség ellen, ha a bebizonyosodik felelősségük Simon haláláért. A család szakértőkkel vizsgáltatja meg Simon kórházi ellátásáról szóló iratokat.

Simon Tibor családja kártérítési pert indíthat a Cafe Allure és a Készenléti Rendőrség ellen, ha a bíróságon bizonyítást nyer, hogy felelősek Simon haláláért – tudta meg a Blikk a család ügyvédjétől, Zamecsnik Pétertől. A kórházból és a mentőszolgálattól most gyűjtik be az adatokat, amit szakértőkkel vizsgáltatnak meg. A per indításáról Simon két gyerekének törvényes képviselője, valamint Simon Tibor édesapja dönt.

Hiába adta fel magát a harmadik gyanúsított, G. János, továbbra sem teljes a Simon Tibort megverők létszáma. Még nem került elő az az idősebb, őszes hajú férfi és fiatalabb arab ismerőse, akikkel április 21-én Simon összetűzésbe került a Cafe Allure-ben. Õket tanúként szeretnék meghallgatni, ám egyesek szerint ők is megütötték Simont. Többek szerint a volt labdarúgó lefejelte az arabot, majd a mellette álló G. János leütötte őt. G. állítja: Simon leköpte, azért csapta le. Utána elszabadult a pokol. A kidobók viperával verték őt, amiről a karján, testén lévő foltok árulkodnak. Az utcán ismét arcon ütötte, majd fenékbe rúgta Simont, ám nem ő vitte be a halálos ütést – állítja G. János.

A Blikket több állítólagos szemtanú is hívta. Szerintük a kidobók bent a kávézóban nem használtak viperát, G. Jánost senki nem bántotta. Állítják: az arab férfi G. János főnöke, őt kell fedeznie azzal, hogy feladta magát.