A móri rablógyilkosság egyik áldozata bekapcsolta mobiltelefonja magnóját, ami hangfelvételt készített a vérengzésről – írja a Blikk. Így a bűncselekménnyel kapcsolatba hozott, már elfogott 17 embertől vettek hangmintát. A két gyanúsított egyikét, K. Edét hamarosan meggyanúsítják egy másik fegyveres rablással.

Hangmintát vettek az eddig a móri rablógyilkossággal kapcsolatba hozott 17 elfogottól – írja a Blikk. Kiderült, hogy az egyik áldozat véletlenül bekapcsolta speciális telefonja mangóját, ami hangfelvételt készített a vérengzésről. A két gyanúsítottól szagmintát is vettek. A hang- és szagmintákat összehasonlítják a bank pénztárkasszájában rögzített szagnyomokkal, és az egyik áldozat által felvett hangokkal.

A lap úgy tudja, hogy K. Edét, a móri bankrablás egyik gyanúsítottját újabb bűncselekménnyel fogja meggyanúsítani a rendőrség. A bűncselekmény – melynek lehetséges elkövetőjeként felmerült K. Ede neve – Budaörsön történt. Tavaly szeptemberben 3,5 millió forintot raboltak fegyveresek egy cég pénzszállítójától, miután Trabanttal az áldozat Opeljének hajtottak. Ezután az Opel vezetőjéhez odaugrott az egyik támadó, és szó nélkül rálőtt. A Blikk úgy tudja, hogy a budaörsi támadásnál használt lövedéket összehasonlítják a nyomozók a móri áldozatokban találtakkal. A lap szerint a budaörsi támadókról készült fantomrajzok egyike nagyon hasonlít a móri támadók egyikéről készült rajzra. Ezek pedig állítólag K. Edére emlékeztetnek.