Dr. Lajer Zsolt, aki a Commerzbank Rt. igazgatósági tagja, áprilistól a Réczicza Ügyvédi Iroda White & Case LLP német csoportjának vezetőjeként folytatja 1997-ben megkezdett ügyvédi tevékenységét. E hónap elejétől ezt az ügyvédi irodát erősíti dr. Molnár Bíró György is.

A 37 éves dr. Lajer 2001 óta a Commerzbank Rt., korábban pedig a Matáv Rt. igazgatósági tagja volt. Ezt megelőzően az Állami Bankfelügyelet munkatársaként dolgozott. Summa cum Laude diplomáját a Janus Pannonius Tudományegyetemen, doktorátusát pedig a németországi Marburgban szerezte. A több mint százéves White & Case LLP 2000-ben egyesült Németország egyik vezető ügyvédi irodájával, a Feddersen-nel, s ekkor jött létre a cég magyarországi irodájánál a németországi ügyfelekre, illetve magyar-német ügyekre szakosodott német csoport.

Dr. Lajer elméleti tevékenységet is folytat. Érdeklődésének és publikációinak fő területei közé tartoznak a kártérítési jog, valamint hitelbiztosítékok problémái. Érkezésével a Réczicza Ügyvédi Iroda White&Case LLP jogászainak száma 23-ra emelkedett, világviszonylatban a White & Case LLP 1600 ügyvédet foglalkoztat.

Ugyancsak április 1-től a Réczicza Ügyvédi Iroda White & Case LLP munkatársa dr. Molnár Bíró György, aki a Gaál Molnár & Ferenczy – Gide Loyrette Nouel francia-magyar nemzetközi ügyvédi irodától igazolt át és egyebek között az adójog és a versenyjog területén szerzett komoly gyakorlatot az elmúlt öt évben.

Magyarországon a Réczicza Ügyvédi Iroda White & Case LLP európai, amerikai és ázsiai multinacionális cégek és pénzügyi intézmények képviseletét látja el, valamint rendszeresen nyújt jogi tanácsadást a magyar kormányzati szervek, cégek és pénzügyi intézmények részére.